KRC Genk vs. OHL, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
KRC Genk vs. OHL, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Racing Genk – OHL: de Genkenaars konden al 3 wedstrijden niet meer winnen

[jsEntainMatchDetails match_id=”297726″]

Odds op: 27/03/2023

De 31e speeldag van de Jupiler Pro League. Racing Genk neemt het thuis op tegen Oud-Heverlee Leuven.

Wedden op Genk – OHL. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Genk.

Genk is een stuk minder zonder Onuachu

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.51.

Racing Genk speelde net voor de interlandbreak 1-1 gelijk op het veld van Cercle Brugge. De Genkenaars speelden fantastisch voetbal voor het WK maar daar blijft na het vertrek van Paul Onuchu niet veel meer van over. Ook tegen Cercle speelden de troepen van Wouter Vrancken vrij zwak en zo kon het team maar één van zijn laatste zes competitiewedstrijden winnen. Het is duidelijk dat het vertrek van Onuachu zwaar doorweegt bij de Limburgers.

Door de zwakke reeks van Racing Genk is de voorsprong op de concurrent geslonken tot slechts 3 punten op Union Saint-Gilloise en 8 punten op Royal Antwerp. De titelstrijd ligt dus weer volledig open eens de punten gehalveerd worden in de Play-Offs.

Kan Racing Genk nog eens een overtuigende wedstrijd spelen? Zet in op ‘Racing Genk / Racing Genk’ en win 2.20 keer je inzet terug.

OHL mag nog dromen van PO2

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 6.00.

Oud-Heverlee Leuven verloor op de vorige speeldag met 0-2 thuis tegen RSC Anderlecht. De Leuvenaars stuitten op een beter Anderlecht en lieten zo de kans liggen om naar de 8e plaats te springen in het klassement. OHL won hiervoor wel twee keer op rij, tegen Zulte-Waregem (4-2) en Charleroi (0-1) en wil ook op het veld van Racing Genk minstens een puntje pakken.

De troepen van Marc Brys staan op dit moment op de 11e plaats in het klassement maar met slechts 3 punten minder dan Anderlecht mag het team blijven dromen van de Europe Play-Offs.

Kan OHL iets pakken op het veld van een twijfelend Racing Genk? Zet in op ‘X of Oud-Heverlee Leuven’ en win 2.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”297726″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”297726″]

Toon andere wedopties

X