Waasland-Beveren - Club Brugge (Jupiler Pro League)
Trabzonspor - Sivasspor

AA Gent – Raków: kunnen de Buffalo’s de nederlaag van de heenronde uitwissen?

Odds op: 23/08/2021

Stadion: Ghelamco Arena

Datum en uur: 26/08/2021 – 20:00

De terugronde van de play-offs van de Conference League. AA Gent neemt het thuis op tegen Raków Częstochowa.

Wedden op AA Gent Raków Częstochowa. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Gent.

AA Gent moet een nederlaag ophalen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.35.

AA Gent is twijfelend aan het nieuwe seizoen begonnen en mist duidelijk Roman Yaremchuk, die deze zomer naar Benfica vertrok. In de derde voorronde Conference League hadden de Gentenaars het moeilijk tegen Rigas en kon het zich maar nipt plaatsen voor de play-offs. In de heenwedstrijd van de play-offs verloor het het met 1-0 in Polen en de Oost-Vlamingen moeten daarom minstens één keer scoren in eigen stadion.

De Buffalo’s zijn het aan hun stand verplicht om zich te plaatsen voor de groepsfase van de Conference League en het team moet daarom voorbij Raków geraken. De troepen van Hein Vanhaezebrouck konden dit seizoen echter nog maar 3 keer winnen, twee keer in de Conference League en één keer in de competitie.

Kan AA Gent zijn favorietenrol waarmaken? Zet in op ‘Gent / Gent’ en win 2.05 keer je inzet terug.

Raków werd vice-kampioen van Polen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 6.75.

Raków Częstochowa werd vorig seizoen vice-kampioen van Polen en mag daarom voor de eerste keer ooit Europees voetbal spelen. In tweede voorronde schakelde het Poolse team Sūduva Marijampolė uit Litouwen uit en in de derde voorronde zorgden de Polen voor een verrassing door Rubin Kazan uit Rusland uit te schakelen.

In de Poolse eerste klasse won Raków twee keer en verloor het één keer. Net als in België werd de wedstrijd van vorig weekend uitgesteld zodat de troepen van Marek Papszun fris aan de aftrap kunnen verschijnen in de Ghelamco Arena.

Kan Raków zich plaatsen voor de groepsfase van de Conference League? Zet in op ‘X of Raków’ en win 2.95 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Raków 1-0 AA Gent

Laatste ontmoetingen:

Raków 1-0 AA Gent

Toon andere wedopties

X