Voorbeschouwing zevende speeldag, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Voorbeschouwing zevende speeldag, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Anderlecht – OHL: kan paars-wit zich herpakken na de teleurstelling op Standard?

Odds op: 26/10/2023

De 12e speeldag van de Jupiler Pro League. Anderlecht neemt het thuis op tegen Oud-Heverlee Leuven. Beide teams staan klaar om te strijden voor de drie punten. De inzet voor de overwinning is hoog.

In de afgelopen ontmoetingen had Anderlecht het voordeel met vier thuisoverwinningen tegenover nul voor Leuven, en vier gelijke spelen. Beide teams stonden al eerder tegenover elkaar in het vorige seizoen. De wedstrijden eindigden met een score van 2-2 in de thuiswedstrijd van Anderlecht, en een 0-2 overwinning voor Anderlecht in de wedstrijd op het veld van Leuven.

Wedden op Anderlecht – OHL. De noteringen zijn in het voordeel van de Brusselaars.

Anderlecht verloor met 3-2 van Standard

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.53.

In hun laatste Pro League-wedstrijd verloor Anderlecht met 3-2 van Standard Luik. Ondanks dat het team een voorsprong had en na 30 minuten met 0-2 leidde, keerde Standard Luik de wedstrijd al aan het begin van de tweede helft om. De Brusselaars behouden wel hun tweede plaats in het klassement.

Het team streeft nu naar een overwinning in de volgende wedstrijd om hun positie in het klassement te versterken. Anderlecht heeft dit seizoen goede vorm getoond met een indrukwekkende reeks wedstrijden. Desondanks was de recente nederlaag tegen Standard Luik een zware klap en beëindigde dit hun ongeslagen reeks.

Kasper Dolberg, met zes doelpunten op zijn naam, zou het speerpunt van het team kunnen zijn in deze wedstrijd. Anderlecht heeft thuis een sterke staat van dienst en heeft in hun acht laatste wedstrijden tegen Leuven op eigen terrein geen nederlaag geleden. Ze hopen deze vorm thuis te behouden en streven naar nog een overwinning. Wed daarom dat Anderlecht het eerste doelpunt van de wedstrijd scoort, met een notering van 1.44.

Wedden op Jupiler Pro League doe je bij bwin

OHL won met interim-trainer met 4-0 van STVV

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.50.

Voor Leuven ziet niet alles er rooskleurig uit. De recente prestaties van het team waren wisselvallig, variërend van dominante overwinningen tot betreurenswaardige nederlagen. Hun 4-0 overwinning tegen Sint-Truiden was een lichtpunt, maar hun recente nederlaag tegen Cercle Brugge heeft de noodzaak benadrukt om aan de consistentie van hun prestaties te werken.

Ondanks dit enigszins sombere beeld is Leuven erin geslaagd om te scoren in hun laatste 12 opeenvolgende wedstrijden. Bovendien lijkt Hamza Mendyl recentelijk in goede vorm te zijn met drie doelpunten op zijn naam. Als Leuven zijn kansen kan benutten, kan dit nog wel eens een interessante wedstrijd worden.

Al met al heeft Leuven nog veel te bewijzen, vooral als het gaat om het uitdagen van een sterk team zoals Anderlecht op verplaatsing. Deze wedstrijd zal cruciaal voor hen zijn als ze willen laten zien dat ze competitief kunnen zijn tegen alle teams in de Pro League, niet alleen de zwakkere teams.

Kan OHL tot scoren komen? Wed op ‘beide teams scoren’, met een notering van 1.66.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X