Beerschot-Wilrijk - Club Brugge, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Beerschot-Wilrijk - Club Brugge, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Beerschot-Wilrijk – Club Brugge: de Bruggelingen willen ver geraken in de Beker

Odds op: 31/10/2023

De 1/16e finales van de Croky Cup. Beerschot-Wilrijk neemt het thuis op tegen Club Brugge.

De Croky Cup gaat verder deze week en brengt een boeiende confrontatie tussen Beerschot-Wilrijk en Club Brugge met zich mee. Deze 1/16e finale belooft een spektakel te worden dat voetballiefhebbers in België niet willen missen. Voor Club Brugge is dit de eerste wedstrijd in het toernooi, terwijl Beerschot-Wilrijk na een penaltywinst op Lokeren-Temse de 1/32e finales heeft overleefd.

Wedden op Beerschot-Wilrijk – Club Brugge. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de uitploeg.

Beerschot had strafschoppen nodig tegen Lokeren-Temse

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 6.00.

Beerschot-Wilrijk, een traditieclub gelegen in het hart van Antwerpen, speelt momenteel in de Challenger Pro League. Hun seizoen begon met enkele uitdagingen, maar ze hebben laten zien dat ze kunnen concurreren. Met een 3-4-3 vlakke formatie hebben ze overwinningen behaald tegen sterke tegenstanders, waaronder Jong Genk en SK Lommel.

De ploeg heeft in de 1/32e finales veerkracht getoond en zal met vastberadenheid de Croky Cup betreden. Hun overwinning op Lokeren-Temse na strafschoppen in de vorige ronde toont aan dat ze in bekerwedstrijden tot het uiterste kunnen gaan. De trouwe supporters van Beerschot-Wilrijk kunnen zich opmaken voor een spannend duel tegen Club Brugge.

Kan Beerschot verlengingen afdwingen thuis tegen Club Brugge? Zet in op ‘een gelijkspel’ en win 4.75 keer je inzet terug.

Club Brugge wil uithalen in de Croky Cup

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.38.

Club Brugge, een van de toonaangevende clubs in België, heeft nog niet kunnen overtuigen in de competitie en kende zijn slechtste start van het seizoen in 40 jaar. Ze hebben een indrukwekkende reeks wedstrijden gespeeld, met recente overwinningen op Royal Antwerp FC op de vorige speeldag. Met hun 4-2-3-1 formatie zijn ze zowel defensief als offensief sterk, en ze zullen gebrand zijn op succes in de beker. Hoewel het pas hun eerste wedstrijd in de Croky Cup is, zijn ze favorieten voor de titel en zullen ze niets aan het toeval overlaten.

De 7-1 overwinning op RWD Molenbeek was een duidelijk bewijs van hun aanvalsvermogen, en Ronny Deila zal hopen ook op het veld van tweedeklasser Beerschot veel doelpunten te kunnen scoren.

Staat Club Brugge al aan de rust voor? Zet in op ‘Club Brugge / Club Brugge’ en win 2.05 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

De wedstrijd tussen Beerschot-Wilrijk en Club Brugge belooft een boeiend schouwspel te worden. Beerschot-Wilrijk zal de kans om tegen een topclub als Club Brugge te spelen met beide handen grijpen, terwijl Club Brugge vastbesloten is om in de Croky Cup ver te komen.

De fans kunnen rekenen op een intense wedstrijd, waarin beide teams hun best zullen doen om de volgende ronde te bereiken. De vraag blijft: kan Beerschot-Wilrijk voor een verrassing zorgen, of zal Club Brugge hun dominantie in het Belgische voetbal voortzetten? Voetballiefhebbers kunnen zich verheugen op een opwindende wedstrijd in de Croky Cup.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X