Anderlecht - Eupen (Jupiler Pro League)
Anderlecht - Eupen (Jupiler Pro League)

KRC Genk – Seraing: de nummer één tegen de nummer laatst

[jsEntainMatchDetails match_id=”297513″]

Odds op: 24/01/2023

De 23e speeldag in de Jupiler Pro League. KRC Genk neemt het thuis op tegen Seraing.

Wedden op KRC Genk – Seraing. De noteringen zijn in het voordeel van Genk.

Genk staat los op kop

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 1.23.

De wedstrijd van Racing Genk op het veld van Eupen werd uitgesteld door de sneeuwval, maar hiervoor won het team 3 keer op rij. Het verloor dit seizoen nog maar 2 keer, op de openingswedstrijd op het veld van Brugge (3-2) en net na het WK op het veld van KV Kortrijk. De Genkenaars zijn nog steeds ongeslagen op eigen veld en speelden slechts één keer gelijk thuis, de rest van de wedstrijden werden allemaal gewonnen.

De Limburgers staan op dit moment los op kop in de Belgische eerste klasse met 6 punten meer dan eerste achtervolger Union Saint-Gilles. De troepen van Wouter Vrancken hebben natuurlijk wel nog een wedstrijd tegoed.

Genk moet in principe makkelijke kunnen winnen van de laatste in de stand. Zet daarom in op ‘Racing Genk wint en meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd. Deze odd staat op 1.60.

Seraing heeft de punten nodig

De odds voor een overwinning van de uitploeg staan op 13.00.

Seraing FC verloor op de vorige speeldag thuis met het kleinste verschil van Anderlecht. Mario Stroeykens maakte het bevrijdende doelpunt voor Anderlecht in de 77e minuut en zorgt er zo voor dat zijn team opnieuw omhoog mag kijken in het klassement. De Luikenaars blijven op de allerlaatste plaats staan en hebben dringend nood aan een reeks overwinningen om zich alsnog te kunnen redden dit seizoen.

Daniel Opare en co konden dit seizoen nog maar 4 keer winnen in de competitie en speelden daarnaast 3 keer gelijk. Met 15 punten heeft het op dit moment 5 punten minder dan Eupen en Zulte-Waregem, die gedeeld op de 15e plaats staan. Een puntje pakken op het veld van Racing Genk zou een heuse stunt zijn. Zet in op ‘X of Seraing’ en win 4.10 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”297513″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”297513″]

Toon andere wedopties

X