Dortmund-Mönchengladbach (Bundesliga)
Valence-Real Sociedad (La Liga)

Engeland – Spanje: de grootste klapper in de kwartfinales

Odds op: 18/07/2022

Engeland is de grootste favoriet om het Europees kampioenschap voetbal vrouwen te winnen, maar ook Spanje wordt als één van de outsiders gezien.

Wedden op Engeland – Spanje. De noteringen zijn in het voordeel van de Engelsen.

Engeland wil het EK winnen

Engeland staat genoteerd op 2.10 om de wedstrijd te winnen.

Engeland won op de laatste speeldag van de groepsfase met 0-5 van Noord-Ierland. De Engelsen pakken zo 9 op 9 en groepswinst. Het team scoorde 14 doelpunten en kreeg geen enkel tegendoelpunt binnen in 3 wedstrijden. De Engelsen wisten zich zonder moeite te plaatsen voor de kwartfinales en worden daarom gezien als grootste kanshebbers voor eindwinst in eigen land.

Met Spanje krijgen de Engelse vrouwen wel een sterk team op bezoek in de kwartfinales. Als de Three Lions ook kunnen winnen van Spanje zal het team nog als een grotere favoriet worden gezien. Zet in op ‘Engeland wint en Spanje scoort niet’ en win 3.40.

Spanje werd tweede na Duitsland

Spanje staat genoteerd op 3.25 om de wedstrijd te winnen.

Spanje won op de derde speeldag met 0-1 van Denemarken en kon zich zo als tweede in Groep B plaatsen. Duitsland won de drie groepswedstrijden en gaat als groepswinnaar naar de kwartfinales. De kansen van Spanje zijn sinds het begin van het toernooi gegroeid nadat ze zich konden plaatsen in de groep des doods, waar ook schaduwfavorieten Denemarken en Finland in zaten.

Engeland en Spanje hebben het afgelopen jaar al twee keer tegen elkaar gespeeld en beide ontmoetingen waren een hevige strijd. In 2020 won Spanje met 0-1 en de wedstrijd van februari dit jaar eindigde in een 0-0 gelijkspel. Kan Spanje opnieuw winnen van de Engelsen? Zet in op ‘Spanje / Spanje’ en win 5.50.

Overzicht uitslagen:

Noord-Ierland 0-5 Engeland

Denemarken 0-1 Spanje

Toon andere wedopties

X