Kasimpasa-Besiktas (Super Lig)
Juventus-AS Roma (Serie A)

Engeland – Zweden: welk team gaat naar de finale?

Odds op: 23/07/2022

Zweden won het Europees kampioenschap voetbal vrouwen al één keer en Engeland is één van de favorieten om het EK deze zomer te winnen.

Wedden op Engeland – Zweden. De noteringen zijn duidelijk in voordeel van de Engelsen.

Engeland schakelde Spanje uit

Engeland staat genoteerd op 1.75 om de wedstrijd te winnen.

Engeland won op woensdag met 2-1 van Spanje. De Spanjaarden kwamen na 55 minuten op voorsprong en leken lang op weg naar de overwinning maar na 2 doelpunten van Ella Toone en Georgia Stonway konden de Engelsen hun EK-droom alsnog levend houden.

De Engelsen blijven op dit moment de grootste favoriet om in eigen land het EK te winnen. De kans dat Engeland het haalt staat op dit moment op 2.50.

Engeland moet dan natuurlijk eerst voorbij Noorwegen raken. The Three Lions zijn favoriet en willen deze keer al in de eerste helft op voorsprong staan. Zet in op ‘Engeland / Engeland’ en win 2.75 keer je inzet terug.

Zweden won nipt van België

Zweden staat genoteerd op 4.75 om de wedstrijd te winnen.

Zweden nam het in de kwartfinales op tegen de Red Flames uit België. De Belgische vrouwen leken op weg naar verlengingen maar in de 93e minuut scoorde Linda Sembrant het enige doelpunt van de wedstrijd voor Zweden, na een weggewerkte hoekschop.

Het sprookje van de Belgische vrouwen komt zo tot een einde en Zweden mag blijven dromen van een tweede EK-titel. Zweden is de underdog en zal op de counter moeten loeren. Zet in op ‘Zweden wint en Engeland scoort niet’. Deze odd staat op 7.25.