Sevilla - Manchester City: Man City wil meteen de 3 punten pakken
Sevilla - Manchester City: Man City wil meteen de 3 punten pakken

Sevilla – Manchester City: Man City wil meteen de 3 punten pakken

Odds op: 01/09/2022

De groepsfase van de Champions League. Sevilla neemt het thuis op tegen Man City.

Wedden op Sevilla – Manchester City. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de uitploeg.

Sevilla is zwak aan het seizoen begonnen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 6.50.

Sevilla werd vorig seizoen vierde in de Spaanse eerste klasse en mag daarom aantreden in de groepsfase van de Champions League dit seizoen. Los Sevillistas Rojiblancos speelden ook vorig seizoen Champions League, het team werd toen derde in een groep met Salzburg, Wolfsburg en Lille. In de Europa League werd Sevilla in de 1/8e finales uitgeschakeld door West Ham.

Isco en co zijn niet heel goed aan het nieuwe seizoen begonnen. Het team kon maar 1 op 9 pakken tegen CA Osasuna, Real Valladolid en UD Almería, in principe haalbare tegenstanders.

Sevilla heeft niets te verliezen tegen Man City en zou al tevreden zijn met een puntje. Zet in op ‘Sevilla of X’ en win 2.65 keer je inzet terug.

Man City wil eindelijk de Champions League winnen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.46.

Man City speelde vorig seizoen voor de vierde keer in vijf jaar kampioen van Engeland en komt net als de vorige seizoenen uit in de groepsfase van de Champions League. Vorig seizoen werden The Citizens in de halve finales uitgeschakeld door latere winnaar Real Madrid.

De troepen van Pep Guardiola zijn uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen en staan met 13 uit 15 op de tweede plaats. Alleen Arsenal doet het beter, en staat aan de leiding met een perfect rapport.

Man City won de Champions League nog nooit en wil hier dit seizoen, samen met nieuwe spits Erling Haaland, eindelijk in slagen.

Een makkelijke overwinning voor Man City? Zet in op ‘Man City / Man City’ en win 2.20 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X