Paris Saint-Germain - Juventus: PSG wil eindelijk de Champions League winnen
Paris Saint-Germain - Juventus: PSG wil eindelijk de Champions League winnen

Paris Saint-Germain – Juventus: PSG wil eindelijk de Champions League winnen

Odds op: 01/09/2022

De groepsfase van de Champions League. Paris Saint-Germain neemt het thuis op tegen Juventus.

Wedden op Paris Saint-Germain – Juventus. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

PSG is torenhoog favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.42.

PSG werd vorig seizoen voor de vierde keer in vijf jaar kampioen van Frankrijk en mag daarom opnieuw aantreden in de groepsfase van de Champions League. Vorig seizoen werden de Parijzenaars in de 1/8e finales uitgeschakeld door latere winnaar Real Madrid.

Les Parisiens konden nog nooit de Champions League winnen en wil hier dit seizoen eindelijk in slagen. De groepsfase overleven in een groep met Juventus, Benfica en Maccabi Haifa moet alvast makkelijk zijn voor een club met een status zoals Paris Saint-Germain.

Kan PSG thuis winnen van de sterkste tegenstander in Groep H? Zet in op PSG wint en beide teams scoren. Deze odd staat op 2.65.

Juventus wil het beter doen dan vorig jaar

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 7.00.

Juventus slaagde er vorig seizoen voor de tweede keer op rij niet in om kampioen van Italië te worden. Juve eindigde uiteindelijk op een teleurstellende vierde plaats in de Serie A. De Oude Dame mag echter wel opnieuw deelnemen aan de groepsfase van de Champions League.

De recordkampioen van Italië is niet goed aan het nieuwe seizoen begonnen nadat het slechts 2 van zijn eerste 4 wedstrijden kon winnen. Door deze zwakke seizoensstart staat Juventus pas op de vierde plaats in het klassement.

Juventus heeft niet meer het status dat het had enkele jaren geleden had maar moet er wel in slagen om de groepsfase te overleven. Een puntje pakken op het veld van PSG zou alvast een goed resultaat zijn. Zet in op ‘X of Juventus’ en win 2.85 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X