Formule 1 bestuurder
Formule 1 bestuurder

Ajax – Rangers: kan Ajax meteen de 3 punten pakken?

Odds op: 02/09/2022

De groepsfase van de Champions League. Ajax Amsterdam neemt het thuis op tegen Glasgow Rangers.

Wedden op Ajax – Rangers. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Ajax wil opnieuw ver raken

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.47.

Ajax werd vorig seizoen voor de derde keer op rij kampioen van Nederland. De Ajacieden hadden 2 punten meer dan vice-kampioen PSV Eindhoven. De Nederlanders mogen daarom aantreden in de groepsfase van de Champions League.

Vorig seizoen werden Dušan Tadić en co in de 1/8e finales verrassend uitgeschakeld door Benfica, toen Vertonghen het mocht opnemen tegen zijn ex-club. Dit jaar wil Ajax het beter doen en verder raken in de Champions League.

Kan Ajax meteen winnen van Rangers, de makkelijkste tegenstander in de groep? Zet in op ‘Ajax / Ajax’ en win 2.20 keer je inzet terug.

Rangers schakelde PSV uit

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 6.25.

Rangers werd vorig seizoen kampioen van Schotland en mocht daarom aantreden in de voorrondes van de Champions League. In de derde voorronde ging Union Saint-Gilles voor de bijl en in de play-offs werd PSV uitgeschakeld.

Voor de Schotten is het de eerste keer sinds 2009–10 dat het team tot in de groepsfase kan raken. Rangers werd toen allerlaatste in een groep met Sevilla, Stuttgart en Unirea Urziceni.

Kan Rangers voor de verrassing zorgen en iets pakken op het veld van Ajax Amsterdam? Zet in op ‘X of Rangers’ en win 2.65 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X