Everton - Chelsea (Premier League)
Waasland-Beveren-Zulte Waregem (Jupiler Pro League)

Anderlecht – Silkeborg: RSCA wil meteen de 3 punten pakken

Odds op: 03/09/2022

De groepsfase van de Conference League. Anderlecht neemt het thuis op tegen Silkeborg.

Wedden op Anderlecht – Silkeborg. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Anderlecht opnieuw in de groepsfase

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.62.

Anderlecht eindigde vorig seizoen op de derde plaats in het klassement en mocht zo de voorrondes van de Conference League spelen. In de derde voorronde was RSCA te sterk voor Paide Linnameeskond en in de play-offs schakelde paars-wit Young Boys uit na penalty’s. Voor Anderlecht is het de eerste keer sinds het seizoen 2018–19 dat het de groepsfase van een Europese competitie kan halen.

In een groep met West Ham, Silkeborg en FCSB hopen de Brusselaars minstens de tweede plaats te kunnen pakken en Europees te kunnen overwinteren. Om hier in te slagen kan Anderlecht best meteen winnen thuis tegen Silkeborg.

Zet in op ‘Anderlecht / Anderlecht’ en win 2.55 keer je inzet terug.

Silkeborg eerste keer Europees in 20 jaar

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.00.

Ook Silkeborg eindigde vorig seizoen op derde plaats in het klassement, het team eindigde in de Deense eerste klasse na kampioen FC Kopenhagen en FC Midtjylland. Zo mocht Silkeborg de voorrondes van de Conference League spelen. In de play-offs schakelden de Denen HJK uit Finland uit.

Voor Silkeborg IF is het de eerste keer in meer dan 20 jaar dat het team Europees mag spelen. De laatste keer dateert namelijk van het seizoen 2001–02, toen werd de club in de voorrondes van de toenmalige UEFA Cup uitgeschakeld door Real Zaragoza.

Kan Silkeborg voor een stunt zorgen en minstens een puntje pakken in de Lotto Arena? Zet in op ‘X of Silkeborg’ en win 2.30 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X