Camp Nou

FC Porto – Club Brugge: kan blauw-zwart voor een stunt zorgen?

Odds op: 08/09/2022

De groepsfase van de Champions League. FC Porto neemt het thuis op tegen Club Brugge.

Wedden op FC Porto – Club Brugge. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

FC Porto verloor in extremis van Atlético

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.55.

FC Porto verloor op de eerste speeldag van de Champions League met 2-1 op het veld van Atlético Madrid. Mario Hermoso bracht de Spanjaarden in minuut 91 op voorsprong, Mateus Uribe scoorde vijf minuten later gelijk en nog eens vijf minuten later zorgde Antoine Griezmann ervoor dat Atlético alsnog de 3 punten kon thuishouden. Na een eerder gesloten wedstrijd vielen alle doelpunten in de extra tijd.

Os Dragões eindigden vorig seizoen op de derde plaats in een groep met Liverpool, Atlético Madrid en AC Milan en willen het dit jaar beter doen. De Portugezen moeten daarom de drie punten thuishouden tegen de rechtstreekse concurrent Club Brugge.

Ondanks de nul punten blijft Porto favoriet in eigen huis. Zet in op ‘FC Porto / FC Porto’ en win 2.37 keer je inzet terug.

Brugge won van Leverkusen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 6.00.

Club Brugge won zijn eerste wedstrijd in de groepsfase met 1-0 van Bayern Leverkusen. Abakar Sylla scoorde net voor de rust het enige doelpunt van de wedstrijd, het 500e Europese doelpunt voor de Bruggelingen. Leverkusen kon in het laatste kwartier nog twee doelpunten maken, maar beide werden afgekeurd door de VAR en de scheidsrechter.

Door deze overwinning staat blauw-zwart samen met Atlético aan de leiding in Groep B. De troepen van Carl Hoefkens willen nog eens Europees kunnen overwinteren en het team doet er daarom goed aan om minstens een puntje te pakken in het Estádio do Dragão. Vorig seizoen werd Club Brugge allerlaatste in een sterke groep met Man City, Paris Saint-Germain en RB Leipzig.

Kan Brugge iets pakken op het veld van Porto? Zet in op ‘X of Club Brugge’ en win 2.40 keer je inzet terug.