Union Saint-Gilloise - Braga: USG is bijna zeker van de kwalificatie

Union Saint-Gilloise – Braga: USG is bijna zeker van de kwalificatie

Odds op: 07/10/2022

De groepsfase van de Europa League. Union neemt het thuis op tegen Braga.

Wedden op Union Saint-Gilloise – Braga. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Union wil groepswinst pakken

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.35.

Union maakt een droomstart in Europa. Op de eerste speeldag wonnen de Brusselaars tot ieders verbazing met 0-1 van Union Berlin. Het Duitse team staat nochtans op kop in de Bundesliga en deed het nooit beter in de competitie. Tegen Malmö kon het Brusselse team twee keer terugkomen in de wedstrijd om uiteindelijk met 3-2 te winnen.

Op de derde speeldag in Portugal zorgde Union Saint-Gillois opnieuw voor een heuse stunt. De Portugezen stonden met nog enkele minuten te gaan op een 1-0 voorsprong maar na twee doelpunten van Nilsson in de 86e en 94e minuut kon de Zweedse spits 3 minuten na zijn invalbeurt zijn nieuw team alsnog de overwinning schenken.

Door deze 9 op 9 lijkt Union op weg naar groepswinst. Als het thuis ook kan winnen van Braga is de eerste plaats binnen.

Kan Union blijven stunten in Europa? Zet in op ‘Union wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.33.

Braga liet de overwinning liggen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.95.

Braga is een ander team dat een solide start van het seizoen maakt in deze groep met een 3e plaats in de competitie en zo in het zog blijft van Benfica en Porto. Net als Union had Braga zijn eerste twee wedstrijden gewonnen en was het team favoriet in eigen huis tegen de Brusselaars.

Thuis tegen Union Saint-Gilloise mistten de Portugezen echter efficiëntie voor het doel en in het slot van de wedstrijd kreeg het team het spreekwoordelijke deksel op de neus.

Braga wil zich geen tweede keer laten verrassen door Vanzeir en co en wil wraak nemen voor de thuisnederlaag. Zet in op ‘Braga / Braga’ en win 4.80 keer je inzet terug.