Anderlecht vs. Westerlo, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Anderlecht vs. Westerlo, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Anderlecht – Westerlo: kan Anderlecht 9 op 9 pakken?

Odds op: 17/08/2023

De 4e speeldag van de Jupiler Pro League. Anderlecht neemt het thuis op tegen Westerlo.

Op de vierde speeldag van de Jupiler Pro League staan Anderlecht en Westerlo tegenover elkaar in wat belooft een boeiend duel te worden. Anderlecht sleepte een cruciale overwinning in de wacht op het veld van STVV met een nipte 0-1 score. Ondanks een moeilijke start en een rode kaart voor Dreyer, hield Anderlecht stand en behaalde zo de zege. STVV verloor zijn maximum en Anderlecht toonde veerkracht in deze lastige uitwedstrijd.

Wedden op Anderlecht – Westerlo. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van RSCA.

Anderlecht won twee keer met 1-0

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.82.

Anderlecht, onder leiding van coach Brian Riemer, zal ongetwijfeld vertrouwen putten uit deze overwinning en de solide defensieve prestatie. Het team zal zich echter moeten richten op het verbeteren van hun balbezit en omgaan met hoge druk. N’Diaye, de doelpuntenmaker van de vorige wedstrijd, zal opnieuw van cruciaal belang zijn voor de aanval.

Kan RSCA makkelijk winnen? Zet in op ‘Anderlecht / Anderlecht’ en win 2.75 keer je inzet terug.

Westerlo verloor thuis van Charleroi

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.10.

Aan de andere kant is Westerlo, geleid door Jonas De Roeck, op zoek naar herstel na een lastige start tegen zwaargewichten zoals Club Brugge en AA Gent. De sleutel voor Westerlo zal liggen in het benutten van kansen en het vermijden van individuele fouten, zoals zichtbaar was in hun vorige wedstrijd tegen AA Gent.

Met beide teams die streven naar positieve resultaten, wordt het interessant om te zien hoe Anderlecht’s verdediging omgaat met de aanval van Westerlo en of Westerlo kan profiteren van mogelijke zwakke punten in Anderlecht’s opstelling.

Kan Westerlo iets pakken op het veld van Anderlecht? Zet in op ‘X of Westerlo’ en win 1.95 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Wat te verwachten?

De wedstrijd tussen Anderlecht en Westerlo belooft een intense strijd te worden tussen twee teams die elk op zoek zijn naar een positieve trend in hun seizoen. Anderlecht zal vertrouwen putten uit hun overwinning tegen STVV, terwijl Westerlo vastberaden zal zijn om punten te pakken tegen een ploeg die historisch gezien sterker is.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X