AA Gent vs. West Ham United, Europa Conference League
AA Gent vs. West Ham United, Europa Conference League

West Ham United – AA Gent: kan Gent stunten in Engeland?

Odds op: 15/04/2023

De terugstrijd van de kwartfinales van de Conference League. West Ham neemt het thuis op tegen AA Gent.

Wedden op AA Gent – West Ham United. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Engelsen.

West Ham is favoriet om door te stoten

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.62.

In hun heenwedstrijd in de Europa League Conference wist West Ham op Gent met 1-1 gelijk te spelen dankzij een doelpunt van Danny Ings. Door dit resultaat behouden ze alle kansen om zich te kwalificeren voor de halve finales van deze competitie.

West Ham speelt een slecht seizoen, maar begint de laatste weken echter beter te presteren, met drie overwinningen in hun laatste vijf wedstrijden. De troepen van David Moyes zullen proberen hun thuisvoordeel te verzilveren om door te gaan naar de halve finales van de Conference Europa League en hun Europese reis nog een ronde verder te zetten.

The Hammer hebben genoeg aan een kleine overwinning om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Zet daarom in op ‘minder dan 2,5 doelpunten’ en win 1.80 keer je inzet terug.

AA Gent wil stunten in Engeland

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.00.

Gent wist in de heenwedstrijd West Ham af te houden met een 1-1 gelijkspel. Hugo Cuypers was de auteur van de gelijkmaker voor de Belgen, die zo hun kansen op kwalificatie voor de volgende ronde van de competitie gaaf houden.

De Buffalo’s verkeren momenteel in goede vorm, met drie overwinningen en twee gelijke spelen in hun laatste vijf wedstrijden. Zij zullen proberen voor de verrassing te zorgen door uit te winnen van West Ham en zich zo te plaatsen voor de halve finales van de Europa League Conference.

Ook AA Gent heeft in principe genoeg aan een kleine overwinning. Zet daarom in op ‘AA Gent wint en West Ham United scoort niet’. Deze odd staat op 7.75.

Overzicht van de uitslagen

 

Toon andere wedopties

X