Juventus vs. Napoli, Europa League, voetbalweddenschappen
Juventus vs. Napoli, Europa League, voetbalweddenschappen

Sevilla – Juventus: de heenwedstrijd in Turijn eindigde op een 1-1 gelijkspel

Odds op: 15/05/2023

De aankomende terugwedstrijd van de halve finale van de Europa League belooft een spannend duel te worden tussen FC Sevilla en Juventus Turijn. Deze twee Europese giganten staan klaar om te strijden om een plek in de finale van deze prestigieuze competitie. De inzet is hoog en voetbalfans kunnen niet wachten om deze confrontatie te zien.

In hun voorgaande vier ontmoetingen tijdens de groepsfase van de UEFA Champions League in 2015 en 2017 had Juventus de overhand op Sevilla met twee overwinningen, een gelijkspel en een nederlaag. De heenwedstrijd in Turijn eindigde op een 1-1 gelijkspel waardoor alles nog mogelijk blijft.

Wedden op Sevilla – Juventus. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de Spanjaarden.

Sevilla kan altijd meer in de Europa League

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.45.

De mannen van José Luis Mendilibar hebben dit seizoen laten zien wat ze waard zijn in deze competitie door onder andere Manchester United uit te schakelen in de kwartfinales. In de Liga hebben ze ook mooie prestaties geleverd, hoewel ze momenteel, maar op de 10e plaats in het klassement staan. De Europa League winnen wordt daarom de enige manier om zich alsnog te kunnen plaatsen voor Europees voetbal volgend seizoen.

FC Sevilla wordt beschouwd als de onbetwiste meester van de Europa League, met zes overwinningen in deze competitie, een ongekend record. Hun meest recente succes dateert uit het seizoen 2019/20. Het succes dat Sevilla in het verleden heeft gehad in de Europa League, geeft hen waardevolle ervaring en vertrouwen in hun vermogen om tot het einde te komen.

Door de 1-1 in de heenwedstrijd is Sevilla nu favoriet om door te stoten naar de finale. Zet in op ‘Sevilla kwalificeert zich’ en win 1.71 keer je inzet terug.

Juventus wil een prijs winnen dit seizoen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.95.

Juventus kent ups en downs in de Serie A, maar hun campagne in de Europa League dit seizoen is wel vrij indrukwekkend. De troepen van Massimiliano Allegri hebben laten zien dat ze kunnen concurreren met de beste Europese teams en hopen voor het eerst sinds 1996 de finale te bereiken. Na vijf wedstrijden zonder overwinning in alle competities wist Juventus zich te herpakken met een 2-1 overwinning tegen Lecce, 0-2 tegen Atalanta en 2-0 tegen Cremonese in de Serie A.

Juventus weet dat het op zijn best moet zijn om een team zoals Sevilla te verslaan. De Turijnse supporters verwachten een uitzonderlijke prestatie van hun team en een plaats in de finale van de Europa League. De Oude Dame moet tot scoren kunnen komen in Sevilla en we verwachten daarom een vrij open wedstrijd. Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 1.83 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X