SManchester City - Inter Milaan, Champions League, voetbalweddenschappen
SManchester City - Inter Milaan, Champions League, voetbalweddenschappen

Manchester City – Inter Milaan: kan Inter voor de verrassing zorgen?

Odds op: 06/06/2023

De finale van de Champions League. Man City neemt het in de Allianz Arena in München op tegen Inter Milaan.

De Champions League-finale wordt op zaterdag gespeeld en het voelt in veel opzichten aan als een wedstrijd tussen David en Goliath, waarin de nieuwe Premier League-kampioen Manchester City het opneemt tegen het kleinere Italiaanse Internazionale Milaan in de strijd om de Europese titel.

Wedden op Manchester City – Inter Milaan. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Man City.

Man City kan de treble pakken

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.60.

Manchester City won makkelijk van de regerend kampioen Real Madrid in de terugwedstrijd van hun halve finale en leverde een adembenemende prestatie om de succesvolste club in de geschiedenis van de Europese competitie te overweldigen. Ze hebben dit weekend ook de FA Cup gewonnen na de finale-wedstrijd tegen stadsgenoot Man United en staan nu wel heel dichtbij het winnen van de treble.

Erling Haaland is natuurlijk de uitblinker van Man City dit seizoen, met 58 doelpunten in alle competities samen. Zijn eerste seizoen in het Engelse voetbal kon niet veel beter gegaan zijn en de samenwerking met Rode Duivel Kevin de Bruyne loopt dan ook van een leien dakje.

The Citizens wonnen de Champions League nog nooit, maar zijn al jaren de grootste favoriet bij aanvang van het toernooi. Man City heeft de Champions League nog niet eerder gewonnen, ze haalden eerder de finale in 2021, maar verloren van Chelsea. Kan Pep Guardiolo eindelijk de beker met de grote oren winnen met Man City? Zet in op ‘Man City wint de finale’ en win 1.19 keer je inzet terug.

Wedden op de Champions League doe je bij bwin

Inter Milaan is op het juiste moment in vorm

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 6.75.

Internazionale heeft niet dezelfde topspelers, maar het team is op het juiste moment in topvorm en ze hebben in hun halve finale stadsgenoot AC Milan achter zich gelaten om de finale te bereiken. Romelu Lukaku en co weten dat ze het opnemen tegen de top van Europa, ze eindigden wel op de derde in de Serie A en hebben zo al zekerheid over deelname aan de Champions League volgend seizoen.

Lautaro Martinez is de topscorer van Internazionale dit seizoen, met 30 doelpunten in alle competities samen. Rode Duivel Romelu Lukaku begint de laatste weken in vorm te komen en vindt op dit makkelijk het doel, maar toch is het niet zeker dat hij aan de aftrap zal staan. Edin Džeko heeft zich met zijn balvastheid een waardevolle speler getoond en kreeg de laatste weken het vertrouwen van trainer Simone Inzaghi

Milan Skriniar is de grote twijfelgeval vanwege een ernstige rugblessure, de centrale verdediger herstelt hiervan en het is niet zeker of hij op tijd klaar zal zijn. Als hij fit is, is dat een grote plus voor de Italianen.

Geloof je in een verrassing van Inter Milaan? Zet in op ‘Inter Milaan wint de finale’ en win 4.20 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X