Bari vs Cagliari, Serie B, voetbalweddenschappen
Bari vs Cagliari, Serie B, voetbalweddenschappen

Bari – Cagliari: de heenwedstrijd eindige op 1-1

Odds op: 09/06/2023

De terugwedstrijd van de Serie B Play-offs. Bari neemt het thuis op tegen Cagliari.

De promotieplay-offs in de Serie B werken iets anders dan in de meeste competities. In deze play-offs zal het team met de hoogste positie in het klassement doorgaan als er na twee wedstrijden een gelijke stand is. Dit betekent dat Bari zich in een uitstekende positie bevindt voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Het biedt een extra voordeel voor het team dat goed heeft gepresteerd in de reguliere competitie en geeft hen de mogelijkheid om hun promotieaspiraties te verwezenlijken. Het belooft een spannend en intens gevecht te worden tussen Bari en Cagliari, waarbij beide teams er alles aan zullen doen om de felbegeerde plek in de Serie A te veroveren.

Er is daarom geen extra tijd of strafschoppen in het geval van een gelijkspel over de twee wedstrijden, en Bari zal uiteindelijk promoveren als de wedstrijd op een gelijkspel eindigt.

Wedden op Bari – Cagliari. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van de thuisploeg.

Bari kan opnieuw promoveren

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.37.

Bari staat voor de uitgelezen kans om back-to-back promoties veilig te stellen na vorig jaar in de Serie C te hebben gespeeld. Het team heeft dit seizoen een buitengewone campagne gevoerd in de hogere divisie en lijkt klaar om volgend jaar te schitteren op het grootste podium.

De troepen van Michele Mignani kunnen vertrouwen op een geweldige sfeer in en rond het uitverkochte Stadio Comunale San Nicola op zondag, want Bari heeft een historische kans voor zich liggen en twee keer op rij te promoveren. Ze waren dit seizoen een moeilijke ploeg om te kloppen voor veel tegenstanders in eigen huis. Het feit dat Bari ongeslagen is in negen opeenvolgende competitiewedstrijden op eigen terrein spreekt boekdelen en zorgt ervoor dat het team favoriet is om naar de Serie A te gaan.

Wedden op de Serie B doe je bij bwin

Cagliari

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.85.

Cagliari speelde een jaar geleden nog in de Italiaanse eerste klasse en is vastberaden om direct terug te keren naar de Serie A na degradatie uit de hoogste Italiaanse competitie. Hoewel ze dit seizoen niet uitblonken in de reguliere fase, eindigden ze toch als vijfde met 60 punten, waardoor ze zich alsnog konden plaatsten voor de play-offs.

Hoewel hun uitvorm dit seizoen niet optimaal was, zullen ze alles op alles zetten om een positief resultaat te behalen in de cruciale terugwedstrijd tegen Bari. Ze zullen vertrouwen putten uit het feit dat ze slechts één doelpunt hebben geïncasseerd in de twee ontmoetingen met Bari tijdens het reguliere seizoen.

Met een sterke achterhoede en het vermogen om kansen te creëren, is Cagliari vastbesloten om hun stempel te drukken op deze promotieplay-offfinale. Ze zullen de uitdaging aangaan met vastberadenheid en vasthoudendheid, wetende dat een plaats in de Serie A op het spel staat.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X