Noorwegen (O21) - Zwitserland (O21), voetbalweddenschappen
Noorwegen (O21) - Zwitserland (O21), voetbalweddenschappen

Noorwegen (O21) – Zwitserland (O21): beide teams zijn aan elkaar gewaagd

Odds op: 18/06/2023

De groepsfase van het Europees Kampioenschap voor Beloften. Noorwegen neemt het op tegen Zwitserland.

Het Europees kampioenschap voor beloften, ook wel bekend als het UEFA European Under-21 Championship, kent een rijke geschiedenis. Het toernooi vond voor het eerst plaats in 1978 en sindsdien wordt het elke twee jaar georganiseerd. Het is uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze jeugdtoernooien ter wereld.

Het EK voor beloften richt zich op spelers onder de 21 jaar, wat betekent dat de deelnemende spelers geboren moeten zijn op of na 1 januari van het jaar waarin het toernooi plaatsvindt. Dit zorgt voor een competitie tussen jonge talenten die strijden om de eer van hun land.

Wedden op Noorwegen (O21) – Zwitserland (O21). De noteringen zijn gelijkaardig.

Noorwegen wil naar de volgende ronde

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.50.

Het Noorse U21-team heeft recentelijk een vriendschappelijke wedstrijd tegen Schotland gespeeld ter voorbereiding op het Europees kampioenschap voor beloften. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel. Bondscoach Mathias Haugaasen was over het algemeen tevreden met het resultaat en benadrukte dat het belangrijkste doel van deze wedstrijden was om zoveel mogelijk spelers de kans te geven om zich te laten zien. Voor de wesdtrijd tegen Zwitserland speelt het team nog een vriendschappelijke wedstrijd, ook tegen Schotland.

In de vriendschappelijke wedstrijd tegen Schotland had Noorwegen enkele goede kansen om te scoren, vooral in de eerste helft. Schotland had echter weinig doelpogingen, maar was dicht bij een late overwinning toen ze de paal raakten. Al met al was bondscoach Haugaasen tevreden met het gelijkspel en de debuteren van 15 spelers in het U21-team.

Zet in op ‘Noorwegen of X’ en win 1.47 keer je inzet terug.

Wedden op het Europees Kampioenschap voor Beloften doe je bij bwin

Zwitserland heeft weinig te verliezen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.60.

Het Zwitserse U21-team heeft zijn laatste test voor het EK niet met succes afgerond. In een vriendschappelijke oefenwedstrijd tegen Israel werd met 2-1 gewonnen. Kastriot Imeri en Julian Von Moos scoorden de doelpunten voor de Zwitsers. Het team begint zo met vertrouwen aan het EK voor Beloften.

Het team van bondscoach Patrick Rahmen speelde een sterke wedstrijd, maar in de tweede helft werden heel wat wissels doorgevoerd waardoor het spel toch een stuk minder werd. In de groepsfase neemt Zwitserland het op tegen Noorwegen, Italië en Frankrijk met de bedoeling goede prestaties neer te zetten. Frankrijk en Italië zijn natuurlijk de favorieten om door te stoten naar de volgende ronde.

Zet in op ‘X of Zwitserland’ en win 1.49 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

De wedstrijd tussen Noorwegen U21 en Zwitserland U21 belooft een interessant duel te worden in Groep D van het EK voor beloften. Beide teams hebben zich uiteindelijk gekwalificeerd voor het toernooi en zullen gemotiveerd zijn om een sterke start te maken.

De wedstrijd belooft een spannend duel te worden tussen twee getalenteerde teams die strijden om een goede uitgangspositie in de groepsfase van het EK U21. Voetbalfans kunnen uitkijken naar een enerverende wedstrijd vol passie en strijd tussen deze veelbelovende jonge teams.

Overzicht van de uitslagen

 

Toon andere wedopties

X