NY Red Bulls - Charlotte, voetbalvoorspellingen
NY Red Bulls - Charlotte, voetbalvoorspellingen

NY Red Bulls – Charlotte: de NY Red Bulls zijn favoriet in eigen huis

Odds op: 20/06/2023

De 19e speeldag in de MLS, Major League Soccer. NY Red Bulls neemt het thuis op tegen Charlotte.

Op donderdag staat er een MLS-wedstrijd op het programma tussen New York Red Bulls en Charlotte FC in het Red Bull Arena. Beide teams bevinden zich in de onderste helft van de Eastern Conference en hebben behoefte aan een overwinning om hun positie te verbeteren.

Wedden op NY Red Bulls – Charlotte. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

NY Red Bulls spelen wisselvallend

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.75.

New York Red Bulls hebben wisselende resultaten gekend in hun recente wedstrijden. Na een 1-0 overwinning op Inter Miami volgde een teleurstellende 3-0 nederlaag tegen Orlando City. De Red Bulls hebben dit seizoen moeite gehad om consistent te presteren en zullen op zoek zijn naar een solide prestatie tegen Charlotte FC. Ondanks hun lager dan verwachte positie in de Eastern Conference, hebben de Red Bulls een sterke thuisvorm en zullen ze vertrouwen putten uit hun eerdere overwinningen tegen Charlotte. Ze zullen willen bouwen op hun solide verdediging en proberen om hun aanvallende kracht te laten gelden.

Zet in op ‘New York Red Bulls/ New York Red Bulls’ en win 2.70 keer je inzet terug.

Wedden op de MLS doe je bij bwin

Charlotte staat op de 9e plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.60.

Ook Charlotte FC heeft ook geen stabiele vorm laten zien in de afgelopen wedstrijden. Na een serie van slechts één overwinning in hun laatste zes wedstrijden, zullen ze gebrand zijn om hun prestaties te verbeteren. Het team heeft moeite gehad om doelpunten te scoren en zal zich richten op een solide defensieve organisatie om de Red Bulls te weerstaan. Charlotte FC zal echter met vertrouwen spelen, wetende dat ze eerder de Red Bulls hebben verslagen en zullen proberen om opnieuw een positief resultaat te behalen.

Zet in op ‘X of Charlotte’ en win 2.00 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

De wedstrijd tussen New York Red Bulls en Charlotte FC belooft een intense strijd te worden tussen twee teams die op zoek zijn naar een keerpunt in hun seizoen. Beide ploegen zullen vastberaden zijn om de overwinning te behalen en de punten te pakken. Het publiek kan een spannende en competitieve wedstrijd verwachten, waarin zowel aanvallende als defensieve krachten op de proef zullen worden gesteld.

Beide teams bevinden zich in de onderste helft van de Eastern Conference en hebben behoefte aan een overwinning om hun positie te verbeteren.

De Red Bulls hebben de afgelopen tijd slechts twee van hun laatste zes wedstrijden gewonnen en zullen gebrand zijn op een positief resultaat voor eigen publiek.

Aan de andere kant heeft Charlotte FC slechts één overwinning behaald in dezelfde periode en zal het gemotiveerd zijn om een ommekeer te bewerkstelligen. Beide ploegen zullen strijden om de overwinning en de fans kunnen een spannende en competitieve wedstrijd verwachten tussen deze twee hongerige teams.

Overzicht van de uitslagen

 

Toon andere wedopties

X