Georgië (O21) - België (O21), voetbalweddenschappen

Georgië (O21) – België (O21): de Belgen kunnen de leidersplaats grijpen

Odds op: 22/06/2023

De groepsfase van het Europees Kampioenschap voor Beloften. Georgië neemt het op tegen België.

Wedden op Georgië (O21) – België (O21). De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Belgen.

Georgië won verrassend van Portugal

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 6.00.

In een opmerkelijke wending van het EK voor Beloften van 2023 behaalde Georgië een verrassende overwinning van 2-0 tegen Portugal in Tbilisi. De jonge Portugese spelers presteerden ondermaats, vooral in de eerste helft, en werden overtroffen door het veronderstelde zwakkere team.

Het diamantformatie 4-4-2 van Portugal slaagde er nauwelijks in om de verdediging van de Georgiërs te doorbreken. De vier middenvelders, die vrijwel dezelfde kenmerken hadden – Tiago Dantas, João Neves, André Almeida en Afonso Sousa – speelden traag en met weinig snelheid in balcirculatie. Vitinha werd overstemd tussen de vier Georgische verdedigers en Pedro Neto had zelden de bal in zijn bezit.

Onder aanmoediging van het thuispubliek probeerde Georgië direct spel te spelen, met Gagua als krachtige spits. In een van die situaties lanceerde Tsitaishvili een lange bal, waarbij Tomás Araújo faalde en de timing om aan te vallen op de bal miste. Gagua ontving de bal, tikte hem vooruit en schoot op doel voor de 1-0 voorsprong na 37 minuten. Alsof dat nog niet erg genoeg was, incasseerde Portugal ook nog een doelpunt in de eerste minuut van de blessuretijd van de eerste helft.

Zet in op ‘Georgië (O21) of X’ en win 2.45 keer je inzet terug.

Wedden op het Europees Kampioenschap voor Beloften doe je bij bwin

België wil de leidersplaats grijpen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.52.

België is het EK voor beloften begonnen met een 0-0 gelijkspel tegen de beloften Nederland. Na een moeilijk eerste halfuur wisten de jonge Duivels zich in de wedstrijd te knokken en kregen ze zelf ook enkele goede kansen op een doelpunt. De uitstekende prestaties van de Anderlecht-doelman Bart Verbruggen voorkwamen echter een Belgisch feestje. Ondanks het ontbreken van doelpunten, is de eindbalans na het gelijkspel tegen de sterke Nederlandse ploeg positief, vooral gezien de verrassing van Georgië tegen Portugal in dezelfde groep.

België zal tegen Georgië moeten laten zien dat ze niet alleen kunnen verdedigen, maar ook doeltreffend kunnen zijn in de aanval. Met hun talentvolle spelers en de juiste aanpassingen na de vorige wedstrijd hopen de Belgen een positief resultaat te behalen. De focus ligt op het benutten van de kansen en het behalen van de volle drie punten om zo de leidersplaats in de groep te grijpen. Het belooft een spannende wedstrijd te worden waarin België zijn stempel wil drukken en een belangrijke stap wil zetten richting de volgende fase van het EK.

Zet in op ‘België (O21) / België (O21)’ en win 2.25 keer je inzet terug.