Nederland (021) - Georgië (021), voetbalweddenschappen
Nederland (021) - Georgië (021), voetbalweddenschappen

Nederland (021) – Georgië (021: de Georgiërs staan verrassend aan de leiding

Odds op: 25/06/2023

De groepsfase van het Europees Kampioenschap voor Beloften. Nederland neemt het op tegen Georgië.

Het Europees kampioenschap voor beloften, ook wel bekend als het UEFA European Under-21 Championship, kent een rijke geschiedenis. Het toernooi vond voor het eerst plaats in 1978 en sindsdien wordt het elke twee jaar georganiseerd. Het is uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze jeugdtoernooien ter wereld.

Het EK voor beloften richt zich op spelers onder de 21 jaar, wat betekent dat de deelnemende spelers geboren moeten zijn op of na 1 januari van het jaar waarin het toernooi plaatsvindt. Dit zorgt voor een competitie tussen jonge talenten die strijden om de eer van hun land.

Op het Europees Kampioenschap voor Beloften staat er een belangrijke wedstrijd op het programma tussen Nederland (O21) en Georgië (O21). Deze wedstrijd is de laatste groepswedstrijd en beide teams zullen strijden om een plek in de volgende ronde te veroveren.

Wedden op Nederland (021) – Georgië (021). De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Nederlanders.

Nederland speelde twee keer gelijk

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.75.

Nederland heeft tot nu toe nog niet kunnen winnen in de groepsfase. In hun tweede wedstrijd tegen Jong Portugal speelden ze gelijk met 1-1. Ondanks een sterke start en het creëren van kansen, slaagden ze er niet in om de overwinning veilig te stellen. Nederland zal zich willen herpakken in deze laatste wedstrijd en hun aanvallend vermogen moeten combineren met een solide verdediging om de Georgische tegenstanders alsnog te slim af te zijn.

Zet in op ‘Nederland (021) of X’ en win 1.20 keer je inzet terug.

Wedden op het Europees Kampioenschap voor Beloften doe je bij bwin

Georgië staat aan de leiding

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.33.

Georgië daarentegen verraste iedereen door de leidersplaats te pakken in de groep met vier punten uit twee wedstrijden. Na een overwinning op Portugal en een gelijkspel tegen België hebben ze laten zien dat ze een geduchte tegenstander zijn. Het team speelt met veel passie en heeft laten zien dat ze nooit opgeven en heel gevaarlijk kunnen zijn in de aanval. Nederland zal op hun hoede moeten zijn voor de snelle tegenaanvallen en vastberadenheid van de Georgiërs.

Zet in op ‘X of Georgië (021)’ en win 2.00 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

Deze wedstrijd belooft een spannend duel te worden, aangezien beide teams vechten voor hun kans op kwalificatie voor de volgende ronde. Nederland zal alles op alles zetten om de overwinning te behalen. Georgië daarentegen zal vastbesloten zijn om hun sterke optreden in de groepsfase voort te zetten en hun plek in de knockout-fase veilig te stellen.

Beide teams hebben laten zien dat ze over talentvolle spelers beschikken en de druk zal hoog zijn. Het wordt interessant om te zien welk team zich het beste kan aanpassen aan de situatie en wie er met de overwinning vandoor gaat. Het Europees Kampioenschap voor Beloften staat bekend om zijn verrassingen en deze wedstrijd zou wel eens een belangrijk keerpunt kunnen zijn. Wie zal er als winnaar uit de bus komen en doorstoten naar de kwartfinales? Het antwoord zal spoedig worden onthuld op het veld.

Overzicht van de uitslagen

 

Toon andere wedopties

X