Zwitserland (O21) - Italië (O21), voetbalweddenschappen
Zwitserland (O21) - Italië (O21), voetbalweddenschappen

Portugal (O21) – België (O21): de Belgen moeten winnen om door te stoten

Odds op: 25/06/2023

De groepsfase van het Europees Kampioenschap voor Beloften. Portugal neemt het op tegen België.

Het Europees kampioenschap voor beloften, ook wel bekend als het UEFA European Under-21 Championship, kent een rijke geschiedenis. Het toernooi vond voor het eerst plaats in 1978 en sindsdien wordt het elke twee jaar georganiseerd. Het is uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze jeugdtoernooien ter wereld.

Het EK voor beloften richt zich op spelers onder de 21 jaar, wat betekent dat de deelnemende spelers geboren moeten zijn op of na 1 januari van het jaar waarin het toernooi plaatsvindt. Dit zorgt voor een competitie tussen jonge talenten die strijden om de eer van hun land.

Op het Europees Kampioenschap voor Beloften staat er een cruciale wedstrijd op het programma tussen Portugal (O21) en België (O21). Dit is de derde en laatste groepswedstrijd, waarbij de winnaar naar alle waarschijnlijkheid doorgaat naar de volgende ronde. Beide teams hebben nog een kans om zich te kwalificeren, maar ze moeten de strijd aangaan om de overwinning te behalen.

Wedden op Portugal (O21) – België (O21). De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Belgen.

Portugal speelde gelijk tegen Nederland

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.55.

Portugal heeft tot nu toe teleurstellend gepresteerd in de groepsfase. In hun tweede wedstrijd tegen Jong Oranje speelden ze 1-1 gelijk. Hoewel ze vroeg op voorsprong kwamen, slaagde Portugal er niet in om de voorsprong vast te houden. Hun verdediging had moeite met de aanvallen van de Nederlanders, maar doelman Celton Biai stond zijn mannetje en redde meerdere keren op indrukwekkende wijze. Portugal zal moeten beter doen in deze laatste wedstrijd en hun aanvallende spel moeten combineren met een sterke defensie om de Belgische tegenstanders te weerstaan.

Zet in op ‘Portugal (O21) of X’ en win 1.44 keer je inzet terug.

Wedden op het Europees Kampioenschap voor Beloften doe je bij bwin

België moet winnen om door te stoten

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.65.

Aan de andere kant heeft België ook nog niet kunnen winnen in de groepsfase. In hun tweede wedstrijd tegen gastland Georgië verspeelden ze een voorsprong van twee doelpunten en eindigden de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. Ondanks een sterke start en een dominante eerste helft, slaagden de Belgen er niet in om hun voorsprong vast te houden en moesten ze uiteindelijk genoegen nemen met een punt. Het team zal moeten werken aan hun defensieve stabiliteit en hun kansen beter benutten om een overwinning te behalen tegen Portugal.

Zet in op ‘X of België (O21)’ en win 1.49 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

Deze wedstrijd belooft een spannend en intens duel te worden, omdat beide teams hun laatste kans grijpen om zich te kwalificeren voor de volgende ronde. Beide ploegen hebben hun tekortkomingen in eerdere wedstrijden gezien en zullen vastbesloten zijn om te winnen. Het zal interessant zijn om te zien welk team beter in staat is om zijn fouten te herstellen en het beste uit zichzelf te halen op het veld. Een plek in de kwartfinales staat op het spel, en de spelers zullen er alles aan doen om hun land trots te maken en de overwinning te behalen.

Overzicht van de uitslagen

 

Toon andere wedopties

X