Engeland (O21) - Duitsland (O21), voetbalweddenschappen
Engeland (O21) - Duitsland (O21), voetbalweddenschappen

Engeland (U21) – Duitsland (U21): de topper in de groespfase

Odds op: 26/06/2023

De groepsfase van het Europees Kampioenschap voor Beloften. Engeland neemt het op tegen Duitsland.

Het Europees kampioenschap voor beloften, ook wel bekend als het UEFA European Under-21 Championship, kent een rijke geschiedenis. Het toernooi vond voor het eerst plaats in 1978 en sindsdien wordt het elke twee jaar georganiseerd. Het is uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze jeugdtoernooien ter wereld.

Het EK voor beloften richt zich op spelers onder de 21 jaar, wat betekent dat de deelnemende spelers geboren moeten zijn op of na 1 januari van het jaar waarin het toernooi plaatsvindt. Dit zorgt voor een competitie tussen jonge talenten die strijden om de eer van hun land.

Wedden op Engeland (O21) – Duitsland (O21). De noteringen zijn in het voordeel van de Duitsers.

Nederland speelde twee keer gelijk

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.65.

In hun laatste wedstrijd tegen Israël won Engeland met 2-0 dankzij doelpunten van Anthony Gordon en Emile Smith Rowe. Engeland maakt zich nu op voor de tweede kwartfinale sinds 2011.

Engeland heeft dit jaar een getalenteerde generatie. De jonge Engelse spelers zijn vol vertrouwen, met in het bijzonder Emile Smith Rowe, auteur van twee doelpunten tijdens het EK onder 21, die indruk heeft gemaakt ondanks een ingewikkeld seizoen bij Arsenal. Andere rijzende sterren zoals Harvey Elliot en Anthony Gordon laten ook een groot potentieel zien. Recente statistieken zijn in het voordeel van dit Engelse team, aangezien ze 10 doelpunten hebben gescoord in hun laatste 6 wedstrijden, wat hun geweldige aanvallende vermogen onderstreept. Ook de Young Lions willen geschiedenis schrijven door zich over een periode van tien jaar te plaatsen voor twee kwartfinales.

Engeland is in vorm, met back-to-back overwinningen op het EK Onder-21. Voor deze wedstrijd is het de uitdaging om dit momentum vast te houden en zich met 3 overwinningen te plaatsen voor de volgende rond. Onder deze omstandigheden is onze voorgestelde weddenschap dat Engeland wint of gelijk speelt met een quotering van 1.47.

Wedden op het Europees Kampioenschap voor Beloften doe je bij bwin

Georgië staat aan de leiding

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.40.

In hun laatste wedstrijd leed Duitsland een 2-1 nederlaag tegen Tsjechië, ondanks 28 schoten naar doel en 69% balbezit. De Duitsers moeten zich nu gaan herpakken en hun fouten uit het verleden goedmaken om zich te plaatsen voor de kwartfinales.

Titelverdediger Duitsland maakt een moeilijke periode door met slechts één overwinning in de laatste zeven wedstrijden in alle competities samen. De druk ligt dus op de jonge schouders van de Duitsers voor deze laatste groepswedstrijd tegen Engeland. De statistieken van het Duitse team zijn niet erg geruststellend met slechts 3 doelpunten in hun laatste 4 wedstrijden.

Desondanks heeft Duitsland een aantal veelbelovende spelers, zoals de 18-jarige Youssoufa Moukoko, die een beslissende invloed zou kunnen hebben in deze ontmoeting. Geconfronteerd met deze slechte periode, moet het team absoluut deze wedstrijd winnen en hopen op een klein mirakel om de alsnog de kwartfinales te bereiken. Onze voorgestelde weddenschap is dat Duitsland in de tweede helft scoort, met een quotering van 1.73.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X