Israël (O21) - Engeland (O21), voetbalweddenschappen
Israël (O21) - Engeland (O21), voetbalweddenschappen

Israël (O21) – Engeland (O21): de Engelsen willen naar de finale

Odds op: 03/07/2023

De halve van het Europees Kampioenschap voor Beloften. Israel neemt het op tegen Engeland.

Het Europees kampioenschap voor beloften, ook wel bekend als het UEFA European Under-21 Championship, kent een rijke geschiedenis. Het toernooi vond voor het eerst plaats in 1978 en sindsdien wordt het elke twee jaar georganiseerd. Het is uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze jeugdtoernooien ter wereld.

Het EK voor beloften richt zich op spelers onder de 21 jaar, wat betekent dat de deelnemende spelers geboren moeten zijn op of na 1 januari van het jaar waarin het toernooi plaatsvindt. Dit zorgt voor een competitie tussen jonge talenten die strijden om de eer van hun land.

In de eerste halve finale van het UEFA Europees Kampioenschap voor Beloften staat Engeland tegenover Israël in het Adjarabet Arena in Batumi, Georgië. Engeland veroverde hun plaats bij de laatste vier met een 1-0 overwinning op Portugal, terwijl Israël Georgië versloeg in een strafschoppenserie om hun ticket naar de halve finales te bemachtigen.

Wedden op Israël (O21) – Engeland (O21). De noteringen zijn in het voordeel van de Engelsen.

Isreal schakelde Georgië uit

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 7.75.

Israël eindigde als tweede in Groep C na een overwinning, een gelijkspel en een nederlaag. Na een 1-1 gelijkspel tegen Duitsland leden ze een 2-0 nederlaag tegen Engeland, maar ze plaatsten zich voor de knock-outfase door met 1-0 van Tsjechië te winnen. In de kwartfinales speelde Israël een doelpuntloos gelijkspel tegen Georgië en wonnen ze uiteindelijk met 4-3 in de strafschoppenserie.

Kan Israël voor een verrassing zorgen? Zet in op ‘Israël of X’ en win 2.80 keer je inzet terug.

Wedden op het Europees Kampioenschap voor Beloften doe je bij bwin

Engeland wil naar de finale

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.40.

Engeland daarentegen won al hun drie groepswedstrijden met 2-0, waarbij ze zowel Tsjechië, Duitsland als Israël versloegen. Ze vertrouwen op een solide verdediging, met vier opeenvolgende wedstrijden zonder tegendoelpunt. Het Engelse team heeft ook zeven doelpunten gescoord en zijn daarom favoriet om door te stoten naar de finale.

Een makkelijke overwinning voor de Engelsen? Zet in op ‘Engeland / Engeland’ en win 2.10 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

Deze halve finale is een kans voor beide teams om zich te plaatsen voor de finale en een gooi te doen naar de titel. Met spelers zoals Anthony Gordon van Newcastle United en Morgan Gibbs-White van Nottingham Forest, die indruk hebben gemaakt tijdens het toernooi, zal Engeland proberen voort te bouwen op hun sterke optredens in de groepsfase.

Israël zal ongetwijfeld vastberaden zijn om te laten zien wat ze waard zijn en hun prestaties in de kwartfinale voortzetten. Het belooft een boeiende strijd te worden tussen deze twee teams, waarbij de winnaar een plek in de finale zal veroveren.

Overzicht van de uitslagen

 

Toon andere wedopties

X