KRC Genk vs Servette, voetbalweddenschappen
KRC Genk vs Servette, voetbalweddenschappen

KRC Genk – Servette: de heenwedstrijd eindigde op een 1-1 gelijkspel

Odds op: 30/07/2023

De tweede voorronde van de Champions League. KRC Genk neemt het op tegen Servette.

Maak je klaar voor een spannende ontmoeting in de Champions League tussen Servette Genève en KRC Genk. Beide teams klaar om hun uiterste best te geven. De heenwedstrijd in Zwitserland eindigde op een 1-1 gelijkspel.

Tijdens de heenwedstrijd opende Genk de score dankzij een prachtige inspanning van de Nigeriaanse aanvaller Arokodare, maar Servette slaagde erin gelijk te maken dankzij een nauwkeurige kopbal van Rouiller. De wedstrijd werd gekenmerkt door spannende en gespannen momenten, vooral toen de scheidsrechter een eigen doelpunt van Servette afkeurde vanwege buitenspel van Paintsil.

Wedden op KRC Genk – Servette. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Genkenaars.

KRC Genk won met 0-4 op het veld van RWDM

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.61.

Bij hun vorige wedstrijd in de Champions League speelde Genk 1-1 gelijk op het veld van Servette. Deze prestatie heeft gezorgd voor spanning in de terugwedstrijd die zal plaatsvinden in het Luminus Arena. De Nigeriaanse aanvaller Arokodare was de doelpuntenmaker voor Genk.

Onlangs heeft Genk een goede vorm laten zien door drie opeenvolgende vriendschappelijke thuiswedstrijden te winnen en op de eerste speeldag meteen met 0-4 te gaan winnen op het veld van promovendus RWDM. Het team is daarom vastberaden om zich te kwalificeren voor de volgende ronde van de Champions League. Een overwinning in deze wedstrijd is cruciaal om dit doel te bereiken. Als de Genkenaars naar de volgende ronde mogen, nemen ze het waarschijnlijk op tegen het Schotse Rangers, waar Cyriel Dessers nu speler is.

Kan Genk makkelijk winnen van Servette? Zet in op ‘KRC Genk / KRC Genk’ en win 2.50 keer je inzet terug.

Wedden op de Champions League doe je bij bwin

Servette wil voor de verrassing zorgen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.60.

Servette heeft een sterke veerkracht getoond in hun laatste ontmoeting in de Champions League, waar ze een gelijkspel behaalden tegen Genk. De gelijkmaker van Rouiller bewees dat de club zich kan meten met taaie tegenstanders.

Bovendien is Servette aan een indrukwekkende reeks bezig, waarin ze ongeslagen zijn gebleven in hun laatste 14 wedstrijden en 5 overwinningen op rij hebben behaald in uitwedstrijden. Het team zal proberen deze ongeslagen reeks voort te zetten en zich te kwalificeren voor de volgende ronde van de Champions League.

Kan Servette iets pakken op het veld van Genk? Zet in op ‘X of Servette’ en win 2.20 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X