VS (v) - Nederland (v), voetbalweddenschappen
VS (v) - Nederland (v), voetbalweddenschappen

VS (v) – Nederland (v): de topper in de groepsfasse

Odds op: 24/07/2023

Het Wereldkampioenschap Voetbal voor Vrouwen 2023 (Maori: 2023 FIFA Wāhine O Te Ao) zal de negende editie zijn van het toernooi. Voor het eerst zullen er 32 teams meedoen, terwijl er in 2019 nog 24 landen deelnamen. Het toernooi zal worden gehouden in Australië en Nieuw-Zeeland, wat een geweldige kans biedt om vrouwenvoetbal verder te promoten en het naar nieuwe hoogten te brengen.

In juli 2019 werd besloten om het aantal teams uit te breiden en het totale prijzengeld te verdubbelen voor deze editie, waardoor er nog meer landen kunnen deelnemen en de competitie nog spannender wordt. Met meer teams die strijden om de titel, zal dit WK voor vrouwen ongetwijfeld een spektakel van wereldklasse worden.

Wedden op VS (v) – Nederland (v). De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Verenigde Staten

De Verenigde Staten willen hun titel verlengen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.70.

De Verenigde Staten en Nederland zetten hun campagne voort in het WK voor Vrouwen 2023, wanneer ze elkaar ontmoeten in het Wellington Regional Stadium in Wellington, Nieuw-Zeeland op donderdag (3 uur ’s ochtends, Belgische tijd). Deze wedstrijd zal een herhaling zijn van de finale van het WK voor Vrouwen in 2019, waarin de Verenigde Staten als winnaar uit de bus kwamen, met een overtuigende 2-0 overwinning op Nederland. Het vrouwenteam van de VS, dat toen zijn vierde wereldtitel behaalde, wordt geleid door een getalenteerde ploeg met sterspelers en het team is daarom favoriet om het toernooi te winnen. Met een imponerende start in het toernooi, lijkt het team vastberaden om de overwinning voort te zetten en Nederland opnieuw te verslaan.

Een makkelijke overwinning voor de VS? Zet in op ‘VS / VS’ en win 2.65 keer je inzet terug.

Wedden op het WK voor Vrouwen doe je bij bwin

Nederland won nipt van Portugal

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.80.

Het Nederlands vrouwenvoetbalteam kijkt uit naar een belangrijk duel tegen de Verenigde Staten op het WK voor Vrouwen 2023. Als runner-up in de finale van het WK 2019, verloor Nederland toen met 2-0 van de VS, maar ze zullen nu vastberaden zijn om revanche te nemen. Met sterke spelers zoals Vivianne Miedema en Lieke Martens heeft Oranje een potentieel gevaarlijke aanval en vastberaden verdediging om het de Amerikanen lastig te maken. Hun 1-0 overwinning tegen Portugal in de eerste wedstrijd liet zien dat ze in vorm en klaar zijn om een uitdagend duel te voeren tegen het sterkste team ter wereld.

Kan Nederland verrassen? Zet in op ‘X of Nederland’ en win 2.05 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

De verwachtingen voor deze wedstrijd zijn hooggespannen, gezien het verleden van beide teams op het wereldtoneel. De Verenigde Staten heeft een overweldigend record tegen Nederland en zal proberen voort te bouwen op hun eerdere overwinningen. Met hun ervaring en getalenteerde spelers zullen de Amerikanen naar verwachting op zoek gaan naar een overwinning. Aan de andere kant zal Nederland alles op alles zetten om te bewijzen dat ze gegroeid zijn als team en in staat zijn om een sterke tegenstander te verslaan. We kunnen een intense en competitieve wedstrijd verwachten, waarbij beide teams alles zullen geven om de overwinning te behalen en een stap dichter bij het bereiken van hun doelen op het WK voor Vrouwen 2023 te komen.

Toon andere wedopties

X