RWDM - KRC Genk, voetbalweddenschappen
RWDM - KRC Genk, voetbalweddenschappen

RWDM – KRC Genk: Molenbeek wil goed beginnen in 1e klasse

Odds op: 26/07/2023

De 1e speeldag in de Jupiler Pro League. KRC Genk gaat op bezoek bij RWDM.

Wedden op RWDM – KRC Genk. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Genk.

RWDM opnieuw in eerste klasse

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.50.

Molenbeek bevindt zich dit jaar voor het eerst in de Pro League nadat ze vorig seizoen de Challenger Pro League hebben gewonnen. Hoewel ze net gepromoveerd zijn, hebben ze geen plannen om zich te laten overklassen en willen ze zich dit seizoen handhaven, aangezien de vier slechtst presterende teams van het reguliere seizoen zullen strijden in de PlayOffs voor degradatie.

Hun recente 1-0 overwinning tegen Olympique Lyon in een vriendschappelijke wedstrijd heeft zeker hun vertrouwen versterkt en hen de nodige impuls gegeven voor deze ontmoeting.

Hoewel deze overwinning op OL zou doen vermoeden dat alles goed ging, nadat de club twee opeenvolgende nederlagen had geleden tijdens de voorbereiding, heeft de club iedereen verrast. Vijf dagen voor het begin van het kampioenschap hebben ze afscheid genomen van coach Vincent Euvrard, wat mogelijk invloed kan hebben op de moraal van het team. Hij had de Brusselse club echter van 1B naar 1A geleid, maar een verschil in visie met eigenaar John Textor leidde tot zijn vertrek.

Kan RWDM iets pakken in eigens stadion? Zet in op ‘RWDM of X’ en win 1.78 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Genk wil de gemiste titel doorslikken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.98.

Genk heeft onlangs een sterke vorm getoond in vriendschappelijke wedstrijden, met slechts één nederlaag in hun laatste vijf wedstrijden tegen teams als Burnley, Sporting CP en PAOK. Hun recente 1-1 gelijkspel tegen Servette in de Champions League heeft ook het moraal van het team een boost gegeven, waardoor ze dichter bij de laatste kwalificatieronde voor het grote Europese toernooi zijn gekomen. Trainer Wouter Vrancken gaf wel aan dat zijn middenvelders te kampen hadden met buikgriep, toch worden dezelfde spelers aan de aftrap verwacht.

Een makkelijke overwinning voor Genk? Zet in op ‘Genk / Genk’ en win 3.00 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

De eerste speeldag in de Jupiler Pro League belooft een interessante confrontatie te worden tussen RWDM en KRC Genk. Beide teams hebben een solide voorbereiding gehad, en de noteringen wijzen duidelijk in het voordeel van Genk. RWDM staat voor de uitdaging om zich te handhaven in de Pro League na hun promotie uit de Challenger Pro League. Hun recente overwinning op Olympique Lyon heeft het vertrouwen versterk.

Genk, aan de andere kant, wil na een sterke voorbereiding de gemiste titel doorslikken en heeft met een gelijkspel in de Champions League ook vertrouwen getankt. Wedden op deze match kan interessant zijn, met noteringen die mogelijkheden bieden voor zowel de thuisploeg als de uitploeg.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X