Club Brugge - KA Akureyri, voetbalweddenschappen
Club Brugge - KA Akureyri, voetbalweddenschappen

Club Brugge – KA Akureyri: blauw-zwart is torenhoog favoriet

Odds op: 08/08/2023

De derde voorronde van de Conference League. Club Brugge neemt het thuis op tegen KA Akureyri.

Maak je op donderdag klaar voor een spannende wedstrijd tussen Club Brugge en KA Akureyri, in het kader van de kwalificaties voor de UEFA Conference League. Deze ontmoeting vindt plaats in het Jan Breydelstadion en begint om 20.00 uur Belgische tijd.

Wedden op Club Brugge – KA Akureyri. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Grieken.

Club Brugge wil het thuis al afmaken

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.07.

Club Brugge won in de competitie met 0-1 op het veld van Westerlo nadat het in de terugwedstrijd van de Conference League verrassend verloor van AGF (1-0). In de vorige ronde wisten de Bruggelingen eerst met 3-0 thuis te winnen van Aarhus, voordat ze de terugwedstrijd met 1-0 verloren. Zo kwalificeerden ze zich op basis beide wedstrijden, maar ze mogen geen steken meer laten vallen in de volgende vier wedstrijden.

De recente vorm van Club Brugge is redelijk positief, met twee overwinningen, één nederlaag en een gelijkspel in hun laatste vier wedstrijden. Het team streeft naar een overwinning in deze wedstrijd om zo de terugwedstrijd onbelanrijk te maken. Ze willen er alles aan doen om vroegtijdige uitschakeling te voorkomen.

Gezien het feit dat Club Brugge de grote favoriet is voor deze ontmoeting en naar verwachting gemakkelijk zal zegevieren, is de voorgestelde weddenschap een overwinning van Club Brugge met meer dan 2,5 gescoorde doelpunten in de wedstrijd, met een notering van 1.43.

Wedden op de Conference League doe je bij bwin

KA Akureyri wil voor de verrassing zorgen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 31.00.

KA Akureyri betrad de Europa Conference League tijdens de eerste kwalificatieronde met een dubbele overwinning van 2-0 tegen Connah, een Welshe ploeg. In de tweede ronde wist het team een knappe kwalificatie af te dwingen tegen Dundalk, met een 3-1 overwinning in de heenwedstrijd en een gelijkspel van 2-2 in de terugwedstrijd.

Desondanks de sterke prestaties in de Confernce League wijst de recente vorm van KA Akureyri op een lichte terugval, aangezien het team geen van zijn laatste 3 wedstrijden heeft gewonnen en recentelijk een 4-2 nederlaag heeft geleden tegen Valur in de IJslandse competitie.

Kan het team toch voor de verrassing zorgen op Jan Breydel? Zet in op ‘X of KA Akureyri’ en win 8.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X