Antwerp - Kortrijk, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Antwerp - Kortrijk, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Antwerp – Kortrijk: kan Antwerp zich herpakken na de nederlaag op Anderlecht?

Odds op: 08/08/2023

De derde speeldag in de Jupiler Pro League. Antwerp neemt het thuis op tegen KV Kortrijk.

De Jupiler Pro League dendert voort met een boeiende confrontatie tussen Royal Antwerp FC en KV Kortrijk. Na de laatste matchen hebben beide ploegen nog wat recht te zetten. In dit vooruitzicht staan ze klaar om op het veld van de Bosuil de degens te kruisen.

Wedden op Antwerp – Kortrijk. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Antwerp.

Antwerp verloor met 1-0 van Anderlecht

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.29.

Na een turbulente start van het nieuwe Jupiler Pro League-seizoen, kijkt Royal Antwerp FC reikhalzend uit naar hun komende duel tegen KV Kortrijk. De Great Old, onder leiding van de Nederlandse coach Mark van Bommel, begon wisselvallend aan het nieuwe seizoen. De 1-0 nederlaag tegen Anderlecht was een ongelukkige, met een penalty van Dolberg die het verschil maakte. Echter, het feit dat Antwerp een afgewezen treffer en een handvol kansen op gelijkmaker had, toonde aan dat er potentieel en veerkracht in de ploeg zit.

De supporters van Antwerp kunnen zich verheugen op een enerverende confrontatie op de Bosuil, waar hun ploeg vastberaden zal zijn om hun honger naar herstel te bevredigen. De thuismatch tegen Kortrijk zal dienen als een test om te zien of Antwerp in staat is om hun potentieel om te zetten in consistente prestaties en weer naar de top van de Jupiler Pro League te klimmen.

Een makkelijke overwinning voor de Great Old? Zet in op ‘Antwerp / Antwerp’ en win 1.80 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

KVK wil iets pakken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 9.75.

KV Kortrijk, onder leiding van Edward Still, heeft een moeilijke start van het nieuwe seizoen achter de rug. Met twee opeenvolgende nederlagen in de Jupiler Pro League, zal de ploeg vastberaden zijn om hun eerste punten te behalen en een keerpunt in hun vroege campagne te creëren. Hoewel de resultaten tot nu toe niet wenselijk zijn geweest, hoopt het team toch iets te kunnen pakkn op de Bosuil.

KV Kortrijk zal niet zonder strijd op de Bosuil arriveren. Spelers zoals Tom Vandenberghe, die een cruciale rol zal spelen in het verdedigen van het doel, en anderen zullen zich inzetten om de defensie te versterken en een sterk fundament te leggen voor een mogelijke omslag. De komende wedstrijd tegen Antwerp biedt de perfecte gelegenheid voor KV Kortrijk om te laten zien dat ze in staat zijn om te reageren op tegenslagen en hun positie in de competitie te verbeteren.

Kan KVK iets pakken? Zet in op ‘X of Kortrijk’ en win 3.50 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

De confrontatie tussen Antwerp en KV Kortrijk belooft een spannende en intense strijd te worden, waarbij beide ploegen op zoek zijn naar een keerpunt in hun vroege seizoenscampagne. Antwerp zal trachten voort te bouwen op positieve momenten en hun potentieel te realiseren, terwijl KV Kortrijk zal streven naar een consistente collectieve prestatie en een ommekeer in hun resultaten.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X