Australië (v) - Engeland (v), voetbalweddenschappen
Australië (v) - Engeland (v), voetbalweddenschappen

Australië (v) – Engeland (v): de Engelse vrouwen wonnen het EK

Odds op: 13/08/2023

Het Wereldkampioenschap Voetbal voor Vrouwen 2023 (Maori: 2023 FIFA Wāhine O Te Ao) zal de negende editie zijn van het toernooi. Voor het eerst zullen er 32 teams meedoen, terwijl er in 2019 nog 24 landen deelnamen. Het toernooi zal worden gehouden in Australië en Nieuw-Zeeland, wat een geweldige kans biedt om vrouwenvoetbal verder te promoten en het naar nieuwe hoogten te brengen.In juli 2019 werd besloten om het aantal teams uit te breiden en het totale prijzengeld te verdubbelen voor deze editie, waardoor er nog meer landen kunnen deelnemen en de competitie nog spannender wordt. Met meer teams die strijden om de titel, zal dit WK voor vrouwen ongetwijfeld een spektakel van wereldklasse worden.

Wedden op Australië (v) – Engeland (v). De noteringen zijn in het voordeel van de Engelsen.

Een intrigerende strijd staat op het programma als Australië en Engeland elkaar treffen in de halve finale van het FIFA Wereldkampioenschap Vrouwen 2023. Beide teams hebben een bewogen reis achter de rug om dit cruciale moment te bereiken, en ze zullen met alles wat ze hebben strijden om een plek in de felbegeerde finale te veroveren.

Australië wil verrassen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.20.

Australië, mede-gastheer van het toernooi, heeft indruk gemaakt met hun vastberadenheid en veerkracht. De Matildas hebben zich geleidelijk aan opgewerkt en laten zien dat ze elke uitdaging aankunnen. Ondanks een hobbelig begin en blessureperikelen van sterspeelster Sam Kerr, hebben ze zich opgeworpen als een geduchte concurrent. Hun overwinning op Frankrijk na een spannende strafschoppenserie heeft hun vastberadenheid nog versterkt, en ze zijn vastbesloten om hun thuispubliek trots te maken door de finale te bereiken.

Krijgen we veel doelpunten te zien? Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 2.20 keer je inzet terug.

Wedden op het WK voor Vrouwen doe je bij bwin

Engeland wil het WK winnen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.30.

Aan de andere kant hebben de Engelse Leeuwinnen hun ervaring en vastberadenheid ingezet om de halve finales te bereiken. Onder leiding van de Nederlandse Sarina Wiegman hebben ze laten zien dat ze zich kunnen aanpassen en overwinnen, zelfs in uitdagende omstandigheden. Met een mix van ervaren spelers en opkomende talenten hebben ze zich opgeworpen als een geduchte tegenstander. Ze zullen echter voorbij de vastberaden Matildas moeten komen om hun droom van de finale te verwezenlijken.

Kan Engeland makkelijk de finale halen? Zet in op ‘Engeland / Engeland’ en win 3.75 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

Deze halve finale belooft een intens en meeslepend duel te worden, waarbij beide teams alles zullen geven om hun plek in de finale te verdienen. De vastberadenheid en passie van zowel Australië als Engeland zullen op het hoogste niveau worden getest, en fans kunnen zich voorbereiden op een spannende confrontatie die de geschiedenis van het vrouwenvoetbal zal beïnvloeden. De winnaar zal doorgaan naar de grote finale op 19 augustus en zal strijden om de ultieme glorie op het wereldtoneel.

Toon andere wedopties

X