RWDM - Club Brugge, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
RWDM - Club Brugge, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

RWDM – Club Brugge: kan blauw-zwart verder opklimmen in het klassement?

Odds op: 19/12/2023

De 19e speeldag van de Jupiler Pro League. RWDM neemt het thuis op tegen Club Brugge.

De 19e speeldag van de Jupiler Pro League belooft een David tegen Goliath-confrontatie in het Edmond Machtens Stadion in Brussel: een Molenbeek op zoek naar stabiliteit ontvangt een ambitieus Club Brugge dat vastbesloten is om zijn winning streak voort te zetten.

Molenbeek, navigerend in het midden van de ranglijst met wisselende vorm, ontvangt de spelers van Brugge die, dankzij een indrukwekkende reeks wedstrijden zonder nederlaag, meestal weinig ruimte laten voor hun tegenstanders. De noteringen weerspiegelen duidelijk het verschil tussen de twee teams, en de voorspellingen zijn overduidelijk in het voordeel van de bezoekers.

Wedden op RWDM – Club Brugge. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Brugge.

RWDM wil voor een stunt zorgen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 6.50.

Het Edmond Machtens Stadion wordt het toneel waar RWD Molenbeek zijn karakter moet tonen. Hoewel ze minder goed bedeeld zijn in hun teamopstelling, biedt een reeks thuiswedstrijden zonder nederlaag enige hoop. Het aanvallende talent van Makhtar Gueye, de topscorer van het team, zou de vonk kunnen zijn die nodig is om de voorspellingen uit te dagen en de hiërarchie te verstoren.

Met Xavier Mercier aan het roer en zijn beslissende passes kan Molenbeek dromen van heldendaden. Vertrouwen op een solide verdedigende tactiek, het tegenspelen van Club Brugge en toeslaan in de omschakeling, zouden een lonende strategie kunnen zijn. Vooral aan het einde van de eerste helft, waar het team de meerderheid van zijn doelpunten lijkt te scoren.

Voorgestelde weddenschap: voor de durvers zou wedden op een gelijkspel bij rust de veerkracht van Molenbeek en de moeilijkheden van Club Brugge om uitdoelpunten te maken kunnen weerspiegelen. Deze odd staat aan 2.40.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Club Brugge begint goed te spelen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.46.

De aanval van Club Brugge moet nauwlettend in de gaten worden gehouden, met Andreas Skov Olsen, die regelmatig het doel vindt, Maxime De Cuyper, een regelmatige leverancier van beslissende passes en natuurlijk Igor Thiago die het net begint te vinden. Hun prestaties op het veld zullen ongetwijfeld de verdediging van Molenbeek, die boven zichzelf zal moeten uitstijgen om deze aanvallen te weerstaan, op de proef stellen.

Het team staat op een reeks van ongeslagen wedstrijden, wat hen een extra dosis vertrouwen geeft om zo’n wedstrijd aan te gaan. Ondanks een productieve aanval moet Brugge met concentratie spelen om verrassingen te voorkomen en met drie punten uit Brussel te vertrekken.

Voorgestelde weddenschap: Wedden op een overwinning van Club Brugge met meer dan één doelpunt verschil zou relevant kunnen zijn gezien het verschil in vorm en kwaliteit tussen de twee teams. Deze quotering staat aan 2.15.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X