Azerbeidzjan - België, kwalificatie EK voetbal, voetbalweddenschappen
Azerbeidzjan - België, kwalificatie EK voetbal, voetbalweddenschappen

België – Azerbeidzjan: pakken de Rode Duivels groepswinst?

Odds op: 17/11/2023

De 8e en laatste wedstrijd met het oog op de kwalificatie voor het Europees kampioenschap voetbal 2024. Azerbeidzjan gaat op bezoek bij België.

Met nog één wedstrijd te gaan in de kwalificatiereeks voor het Europees kampioenschap voetbal 2024, staat België op het punt een cruciale ontmoeting te beleven tegen Azerbeidzjan. In Groep F, waar Oostenrijk, Zweden en Estland ook strijden, is de druk hoog voor de Rode Duivels om hun positie als groepswinnaar veilig te stellen. De stand laat zien dat België momenteel op de tweede plaats staat, slechts twee punten achter Oostenrijk. Terwijl Azerbeidzjan samen met Zweden op de derde plek staat met 7 punten. Oostenrijk heeft geen wedstrijden meer voor de boeg.

De heenwedstrijd in Azerbeidzjan eindigde op 0-1 in het voordeel van de Belgen.

Wedden op de België – Azerbeidzjan. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Duivels.

De Rode Duivels willen zich verzekeren van groepswinst

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.07.

De recente prestaties van België zijn goed. De Rode Duivels zijn nog steeds ongeslagen in hun kwalificatiecampagne. Het gelijkspel tegen Zweden en het recente vriendelijke duel met Servië, waarin Carrasco al in de openingsminuut scoorde, hebben de teamdynamiek geïllustreerd. Met een bijna B-elftal, waarbij namen als Vermeeren, Deman en Debast in de basis stonden, kreeg de coach de kans om jong talent te testen. En hoewel het gebrek aan intensiteit voelbaar was, blijft de overwinning tegen Servië een positief teken voor de mentale veerkracht van de ploeg.

Met de onvoorspelbaarheid van voetbal in het achterhoofd, zal België zijn kwaliteit moeten aanspreken en zowel aanvallend als defensief georganiseerd moeten spelen om de broodnodige overwinning te behalen en groepswinst veilig te stellen.

De Rode Duivels, onder leiding van coach Tedesco, kijken terug op een bevredigend traject in deze kwalificatieronde, zeker omdat heel wat jonge spelers werden ingepast. Ze hopen met een overwinning deze campagne af te sluiten.

Kan België de nul houden? Zet in op ‘België wint en Azerbeidzjan scoort niet’. Deze odd staat op 1.35.

Wedden op de kwalificatie voor het EK doe je bij bwin

Azerbeidzjan is al uitgeschakeld

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 23.00.

Azerbeidzjan heeft een wisselvallige reeks achter de rug met overwinningen op Estland en Zweden, maar nederlagen tegen België en Oostenrijk. Het recente duel met Zweden resulteerde in een verrassende 3-0 overwinning, waarin Emin Mahmudov goed was voor twee van de drie doelpunten. Deze prestatie zou het team een broodnodige boost kunnen geven voor de komende confrontatie met België. Met een offensieve benadering en sterke verdediging hopen ze punten te behalen en hun kansen op EK-kwalificatie te vergroten.

Kan Azerbeidzjan stunten en iets pakken in Brussel? Zet in op ‘X of Azerbeidzjan’ en win 8.75 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X