AA Gent - Club Brugge, voetbalweddenschappen
AA Gent - Club Brugge, voetbalweddenschappen

AA Gent – Club Brugge: de kansen zijn min of meer in evenwicht

Odds op: 12/01/2024

De kwartfinales van de Beker van België. AA Gent neemt het thuis op tegen Club Brugge.

In de kwartfinale van de Croky Cup staan twee Belgische voetbal giganten klaar om de strijd aan te gaan: AA Gent en Club Brugge. Deze wedstrijd belooft een spektakel te worden, waarbij beide teams vastbesloten zijn om een plek in de halve finale te veroveren. Na een enerverende achtste ronde waarin enkele verrassingen plaatsvonden, staat er nu veel op het spel voor deze topclubs.

Wedden op AA Gent – Club Brugge. De noteringen zijn in het voordeel van de Gentenaren.

AA Gent doet het goed in eigen huis

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.50.

AA Gent stelde hun ambities op scherp door met 0-1 te winnen van Sint-Truiden in de achtste ronde van de Croky Cup. De Ghelamco Arena is voor tegenstanders een onneembare vesting gebleken, met AA Gent die de laatste twintig thuiswedstrijden ongeslagen is gebleven. De thuisploeg heeft de laatste drie thuiswedstrijden gewonnen en is vastbesloten om die vorm voort te zetten. Met een indrukwekkend gemiddelde van 2.32 goals per wedstrijd op eigen terrein beschikt AA Gent over een uiterst gevaarlijke aanval, waarvan elke tegenstander zich bewust is. Daarnaast staat de ploeg bekend om hun snelle starts in de eerste helft, met een winstpercentage van maar liefst 42% in de openingsfase.

Stoot Gent door naar de halve finale? Zet in op ‘AA Gent wint op nul’. Deze odd staat op 5.00 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Club Brugge schakelde Zulte-Waregem uit

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.35.

Club Brugge heeft zich als een geduchte tegenstander gemanifesteerd en ambieert de eindzege in de Croky Cup. In de achtste ronde maakten ze indruk door Zulte Waregem met een overtuigende 4-0 te verslaan. Met een reeks van maar liefst elf wedstrijden zonder nederlaag en hun laatste vier uitwedstrijden gewonnen, verkeren de Bruggelingen in topvorm. Club Brugge heeft een gemiddelde van 1.81 goals per wedstrijd op vreemde bodem, wat aantoont dat ze niet alleen thuis, maar ook buitenshuis een geduchte tegenstander zijn. Ze staan erom bekend sterke tweede helften te spelen, waarin ze vaak de winst naar zich toe trekken.

Gaat de wedstrijd naar verlengingen? Zet in op ‘een gelijkspel’ en win 3.40 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

Geschiedenis wijst uit dat Club Brugge doorgaans de bovenhand heeft gehad in ontmoetingen tussen deze twee teams. Echter, AA Gent zal vastbesloten zijn om deze trend te doorbreken en geschiedenis te schrijven. Met de Croky Cup inzet, kunnen we een intense en onvoorspelbare wedstrijd verwachten tussen deze twee Belgische voetbalreuzen. Het belooft een waar spektakelstuk te worden dat niemand wil missen, waarbij beide teams tot het uiterste zullen gaan om een stap dichter bij de beker te komen. Voetbalfans kunnen zich opmaken voor een zenuwslopende avond vol actie en emotie in de kwartfinales van de Croky Cup.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X