Miami Open, sportweddenschappen
Miami Open, sportweddenschappen

Wie wint deze 38ste editie van de Miami Open bij de vrouwen?

Odds op: 28/03/2023

De 38e editie van de Miami Open.

Wedden op de Miami Open. De kansen zijn in het voordeel van Rybakina en Sabalenka.

Rybakina kent een goed jaar

Lena Rybakina kent een ongelofelijk goed jaar, nadat ze haar beste prestatie van het jaar tot nu toe heeft geleverd. Ze kwam als winnaar uit de bus in de BNP Paribas Open, waarbij ze gedurende het hele toernooi slechts één set verloor. Wat nog indrukwekkender is, is dat Rybakina top spelers zoals Iga Swiatek en Aryna Sabalenka wist te verslaan in straight sets op weg naar de titel.

Bovendien is het vermeldenswaardig dat de Kazachse speler al twee toernooifinales heeft bereikt dit jaar, waarvan ze er één heeft gewonnen. Met haar huidige vorm en recente succes krijgt Rybakina momenteel een odd 2.75 om de Miami Open in 2023 te winnen.

Sabalenka is de grootste uitdager

Ondanks haar nederlaag in de finale van de Indian Wells Open, heeft Aryna Sabalenka waarschijnlijk haar beste run sinds het begin van het jaar gehad. Ze heeft al in drie finales gestaan, waarvan ze er twee heeft gewonnen. Geen enkele speler heeft in 2023 meer titels gewonnen of meer finales bereikt dan Wit-Russische.

Vorige maand had de 24-jarige een indrukwekkende winstreeks van 13 wedstrijden, waarbij ze back-to-back titels won, waaronder de Australian Open. Tot nu toe heeft Sabalenka slechts twee van haar 19 gespeelde enkelspelen dit jaar verloren. Op dit moment zijn deodds kansen van Aryna Sabalenka om de Miami Open te winnen 2.75, precies dezelfde als Rybakina.

Pegula kan voor de verrassing zorgen

Net onder Rybakina en Sabalenka vinden we Pegula terug. Op dit moment wordt Jessica Pegula met de momenteel gezien als één van de mogelijke outsiders om de titel te winnen. Dit was echter nog niet het geval voor het toernooi maar dankzij haar indrukwekkende prestaties en de terugtrekking van Iga Swiatek zijn haar kansen groter geworden.

Het is vermeldenswaard dat Pegula vorig jaar de halve finales bereikte, waar ze werd verslagen door de uiteindelijke kampioen Iga Swiatek. Met de huidige nummer 1 van de wereld die niet deelneemt aan dit toernooi, zal het interessant zijn om te zien hoe ver Jessica Pegula kan raken. Op dit moment staan haar kansen op 4.30.

Overzicht van de uitslagen

Laatste winnaressen:

Iga Świątek

Ashleigh Barty

Ashleigh Barty

Sloane Stephens

Johanna Konta

Victoria Azarenka

Serena Williams

Serena Williams

Serena Williams

Agnieszka Radwanska

Toon andere wedopties

X