KV Standard vs. Oostende, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
KV Standard vs. Oostende, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Oostende – Standard: beide teams kunnen de punten gebruiken

[jsEntainMatchDetails match_id=”297732″]

Odds op: 27/03/2023

De 31e speeldag van de Jupiler Pro League. KV Oostende neemt het thuis op tegen Standard Luik.

Wedden op Oostende – Standard. De noteringen zijn in het voordeel van Standard.

Oostende staat in de degradatiezone

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.00.

Oostende verloor net voor de interlandbreak met 1-2 thuis tegen Westerlo. Na de gelijkmaker van Oostende in de 82e minuut leek de wedstrijd af te stevenen op een gelijkspel maar Lukas Van Eenoo kon in de extra tijd alsnog het winnende doelpunt scoren voor de Kemphanen. De West-Vlamingen konden zo geen vervolg breien aan de ongeslagen reeks na de knappe thuisoverwinning tegen Club Brugge (3-0) en gelijkspel op het veld van rechtstreeks concurrent KAS Eupen (4-4).

KVO staat momenteel op de 16e plaats in het klassement en heeft dringend nood aan punten als het de degradatie alsnog wil vermijden. De Kustboys hebben op dit moment 24 punten, 3 punten minder dan 15e in de stand, Eupen.

KV Oostende heeft nog 4 wedstrijden om zich van het behoud te verzekeren maar er zitten echter geen makkelijke tegenstanders meer bij. Het team zal daarom vol voor de overwinning gaan thuis tegen Standard. Zet in op ‘Oostende wint en Standard scoort niet’. Deze odd staat op 5.50.

Standard is nog niet zeker van de Europe Play-offs

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.20.

Standard leek even op weg om zich bij de top 4 te scharen en zich te plaatsen voor de Champions’ Play-offs maar door de 1 op 6 tegen Club Brugge en Zulte-Waregem is het nu zelfs nog niet zeker van de Europe Play-Offs. Thuis tegen Zulte-Waregem leek het team makkelijk te gaan winnen, maar de voorlaatste in de stand kon nog twee keer scoren in het laatste kwartier.

De Luikenaars staan op dit moment op de 7e plaats in het klassement met 5 punten meer dan de 9e in de stand, Charleroi. Drie punten pakken op het veld van KVO zou betekenen dat het bijna zeker is van een plaatsje in PO2.

De Rouches wonnen de heenwedstrijd in Luik met 1-0. Zet daarom in op ‘Standard wint en Oostende scoort niet’. Deze odd staat op 4.00.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”297732″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”297732″]

Toon andere wedopties

X