Arsenal-Chelsea (Premier League)
Arsenal-Chelsea (Premier League)

STVV – KV Mechelen: de strijd tussen twee subtoppers

[jsEntainMatchDetails match_id=”297057″]

Odds op: 22/08/2022

De 6e speeldag in de Jupiler Pro League. Sint-Truiden neemt het thuis op tegen KV Mechelen.

Wedden op STVV – KV Mechelen. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Sint-Truiden won zijn eerste wedstrijd

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.20.

Sint-Truiden won op de vijfde speeldag met 0-1 op het veld van KV Oostende. Toni Leistner scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd na een kwartier spelen. STVV-kapitein Leistner vierde zo zijn verjaardag met een doelpunt. Voor de Truienaars is het nog maar de eerste overwinning van het seizoen na 3 gelijke spelen en een nederlaag.

De Limburgers doen alvast een geweldige zaak met deze overwinning tegen rechtstreekse concurrent Oostende. Sint-Truiden springt van plaats 17 – een degradatieplaats – naar de 12e plaats in het klassement.

Kan Sint-Truiden ook iets pakken thuis tegen KV Mechelen? Zet in op ‘Sint-Truiden of X’ en win 1.35 keer je inzet terug.

Mechelen won met 5-4 van Westerlo

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.20.

KV Mechelen won op de vorige speeldag spectaculair van promovendus Westerlo. Na 75 minuten spelen stond Westerlo met 2-4 op voorsprong maar na een doelpunt van Rob Schoofs en twee doelpunten van Milan Robberechts – die zijn debuut maakte – konden de troepen van Danny Buijs alsnog de drie punten thuishouden.

Malinwa begon aan het seizoen met 2 nederlagen, tegen Antwerp en Oostende, maar is ondertussen wel drie wedstrijden ongeslagen. KVM pakte 7 op 9 tegen Union, Cercle Brugge en Westerlo en springt naar de 8e plaats in het klassement.

Kan Mechelen zijn derde overwinning van het seizoen boeken en zich nestelen tussen de topploegen? Zet in op ‘Mechelen wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 5.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”297057″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”297057″]

Toon andere wedopties

X