Eupen vs. Genk, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Eupen vs. Genk, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Eupen – Genk: een volgende stap richting de titel voor Racing Genk?

[jsEntainMatchDetails match_id=”297483″]

Odds op: 19/01/2023

De 22e speeldag in de Jupiler Pro League. Eupen neemt het thuis op tegen Genk.

Wedden op Eupen – Genk. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Genk.

Eupen pakte slechts 1 op 9

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 6.00.

Eupen speelde op de vorige speeldag 1-1 gelijk op het veld van OH Leuven. De wedstrijd leek op een overwinning voor de Leuvenaars af te stevenen maar door een domme penaltyfout van invaller Kristijan Malinov kon KAS Eupen via een penalty alsnog een puntje pakken Aan Den Dreef. In de wedstrijd had Eupen 35% balbezit en 7 schoten naar doel waarvan 3 op doel.

De Oostkantonners krijgen vrij veel doelpunten binnen de laatste weken. Eupen is er namelijk niet in geslaagd de netten schoon te houden in 5 van hun laatste 6 wedstrijden in de Jupiler Pro League. In totaal kreeg het team 13 doelpunten binnen in de laatste 6 competitiewedstrijden. Zet daarom in op ‘meer dan 1,5 doelpunten voor Racing Genk’ en win 1.46 keer je inzet terug.

Genk is titelfavoriet nummer 1

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.47.

Racing Genk won op de 21e speeldag met 2-3 op het veld van promovendus Westerlo. Daniel Muñoz scoorde in de 65e minuut met een geweldige ommehaal het winnende doelpunt in een felbevochten overwinning. In de wedstrijd tegen de Kemphanen had KRC Genk 40% balbezit en 8 schoten naar doel waarvan 3 op doel.

Als we kijken naar hun laatste onderlinge duels zien we dat Eupen slechts één keer kon winnen en Genk 5 keer aan het langste eind trok. Er werden ook veel goals gescoord in de laatste 6 wedstrijden tussen de twee, namelijk 28 in totaal, wat neerkomt op gemiddeld 4,67 goals per ontmoeting. Zet daarom in op ‘meer dan 4,5 doelpunten’ en win 3.90 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”297483″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”297483″]

Toon andere wedopties

X