Anderlecht - Zulte-Waregem: Anderlecht moet de 3 punten thuishouden
Anderlecht - Zulte-Waregem: Anderlecht moet de 3 punten thuishouden

Anderlecht – Zulte-Waregem: Anderlecht moet de 3 punten thuishouden

[jsEntainMatchDetails match_id=”297450″]

Odds op: 16/01/2023

De 21ste speeldag in de Jupiler Pro League. Anderlecht neemt het thuis op tegen Zulte-Waregem.

Wedden op Anderlecht – Zulte-Waregem. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Brusselaars.

Anderlecht moet de 3 punten pakken

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.53.

Anderlecht speelde op de vorige speeldag 1-1 gelijk op het veld van kampioen Club Brugge. De Bruggelingen domineerden bijna de hele wedstrijd en alhoewel RSCA geen enkele kans kon creëren kon het alsnog een doelpunt scoren na een knullige eigen doelpunt van Brugge-verdediger Brandon Mechele. In die wedstrijd had RSC Anderlecht 49% balbezit en 4 aanvallen waarvan geen enkel schot op doel.

Paars-wit speelt een heel slecht seizoen en moet winnen van Zulte-Waregem om niet tegen de degradatie te moeten gaan vechten de aankomende weken. In 5 van de laatste 6 wedstrijden kreeg Anderlecht telkens minstens een doelpunt binnen. Zet daarom in op ‘Anderlecht wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 2.80.

Essevee staat op de voorlaatste plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.75.

Zulte-Waregem verloor op zaterdagavond met het kleinste verschil van Racing Genk. Yira Sor maakte al na 10 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd. In die wedstrijd had SV Zulte Waregem 59% balbezit en 7 aanvallen waarvan 1 op doel. Na de overwinning thuis tegen KV Mechelen laat Essevee zo opnieuw punten liggen.

In de laatste zes wedstrijden van Zulte-Waregem vielen maar liefst 20 doelpunten, ondermeer 2-2 tegen KV Mechelen en 5-5 tegen KAS Eupen. Dat zijn meer dan 3.33 doelpunten per wedstrijd. Zet daarom in op ‘meer dan 2,5 doelpunten’ en win 1.55 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”297450″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”297450″]

Toon andere wedopties

X