Djokovic-Pouille
Benfica-Eintracht Frankfurt (Europa League)

F1 GP Singapore: een nieuwe stap richting de wereldtitel voor Verstappen?

Odds op: 27/09/2022

De zeventiende etappe van het Formule 1-kampioenschap wordt gereden op het Marina Bay Street Circuit.

Wedden op de GP van Singapore. De noteringen zijn in het voordeel van Max Verstappen.

Zet in op een overwinning van Verstappen

Max Verstappen is op weg om zijn tweede wereldtitel te pakken en presteert op een niveau dat boven alle anderen uitsteekt. Max Verstappen pakte zijn vijfde opeenvolgende overwinning op Monza en komt dit seizoen steeds dichter bij het winnen van de wereldtitel. De Nederlander heeft dit seizoen al 11 overwinningen op zijn naam staan. In de lijst aller tijden bevindt Verstappen zich op hetzelfde niveau als Lewis Hamilton, die ook een carrière-beste van 11 overwinningen in een seizoen heeft. Bij winst in Singapore breekt de Red Bull-coureur dit record.

De odd voor een overwinning van Verstappen staat op 1.60.

Leclerc is de grootste outsider

Charles Leclerc heeft een goede prestatie nodig op de F1 GP van Singapore. Niet omdat hij nog hoopt Verstappen voorbij te kunnen steken, maar omdat hij zijn tweede plaats niet wil verliezen. De Monegask is nochtans goed aan het rijden de laatste weken, maar heeft telkens met pech te maken. Hij had moeten winnen in Hongarije, maar werd gecompromitteerd door de strategie van Ferrari. Hij had kunnen winnen bij Paul Ricard, maar hij belande in de muur.

De odd voor een overwinning van Leclerc staat op 4.50.

Kan Hamilton verrassen?

Hamilton won bijna zijn achtste F1-wereldtitel vorig jaar en zou zo recordhouder worden. Dit seizoen loopt het echter een stuk minder voor de Brit en de levende legende staat momenteel pas op de zesde plaats in het klassement. De 37-jarige racer won al vier keer in Singapore en Mercedes-chef Toto Wolff denkt dat het circuit perfect is voor een overwinning van Mercedes.

“De lay-out van het circuit moet bij onze auto passen, de hobbels niet”, zei Wolff. “In de simulaties staat dat het een van onze betere circuits zou moeten zijn, maar ik probeer voorzichtig te blijven met eventuele voorspellingen voor Singapore.”

De odd voor een overwinning van Hamilton staat op 9.00.

De vorige winnaars

2021: /

2020: /

2019: Sebastian Vettel (Ferrari)

2018: Lewis Hamilton (Mercedes)

2017: Lewis Hamilton (Mercedes)

2016: Nico Rosberg (Mercedes)

2015: Sebastian Vettel (Ferrari)

2014: Lewis Hamilton (Mercedes)

2013: Sebastian Vettel (Red Bull)

Toon andere wedopties

X