KV Mechelen - AA Gent, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
KV Mechelen - AA Gent, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

KV Mechelen – AA Gent: 6 op 6 voor de Buffalo’s?

Odds op: 01/08/2023

De 2e speeldag van de Jupiler Pro League. KV Mechelen neemt het thuis op tegen AA Gent.

Wed op KV Mechelen – AA Gent. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Gentenaars.

De tweede speeldag van de Jupiler Pro League brengt een boeiende wedstrijd tussen KV Mechelen en AA Gent. Beide teams zullen op zoek zijn naar de volle punten om hun positie in het klassement te versterken.

KV Mechelen speelde gelijk tegen Brugge

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.80.

KV Mechelen begon het nieuwe seizoen met een solide prestatie tegen Club Brugge, waarbij ze een puntje veroverden na een 1-1 gelijkspel. De ploeg liet zien dat ze moeilijk te verslaan zijn en zullen ongetwijfeld vertrouwen putten uit hun prestatie tegen de Club Brugge. Spits Lauberbach was een constante dreiging voor de verdediging en zal hopen om tegen Gent een doelpuntje te kunnen scoren. Mechelen zal vastberaden zijn iets te pakken thuis tegen Gent en zo meteen punten te pakken tegen twee topploegen.

KV Mechelen heeft een indrukwekkende statistiek in eigen huis, waar ze in hun laatste 11 thuiswedstrijden in de Jupiler Pro League maar liefst 10 keer ongeslagen zijn gebleven. Echter, in hun laatste 6 wedstrijden in de competitie hebben ze een magere prestatie neergezet met slechts 1 overwinning.

Kan Mechelen minstens een puntje pakken? Zet in op ‘KV Mechelen of X’ en win 1.90 keer je inzet terug.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

AA Gent wil 6 op 6 pakken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.85.

De Buffalo’s begonnen het seizoen met een belangrijke 3-2 overwinning op KV Kortrijk. Ondanks dat ze zwoegden voor de drie punten, was het gouden duo Cuypers – Orban opnieuw van cruciaal belang voor de Gentse zege. Met Cuypers als topschutter van vorig seizoen en Orban als een echte sensatie het laatste half jaar, zal Gent vertrouwen hebben in hun aanvalslinie. Ze willen zeker hun winnende start voortzetten en opnieuw de volle buit pakken tegen Mechelen.

KAA Gent momenteel in goede vorm, aangezien ze ongeslagen zijn in hun laatste 7 wedstrijden in de Jupiler Pro League. Bovendien hebben ze in 19 van hun laatste 22 ontmoetingen tegen KV Mechelen in de competitie niet verloren. Ook op verplaatsing hebben ze laten zien dat ze sterk zijn, met 3 opeenvolgende overwinningen in deze uitwedstrijden.

Krijgen we weer veel doelpunten te zien in een westrijd van Gent? Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 1.60 keer je inzet terug.

Wat te verwachten?

De wedstrijd tussen KV Mechelen en AA Gent belooft een interessante confrontatie te worden. Mechelen zal proberen voort te bouwen op hun solide prestatie tegen Club Brugge en hun eigen vurige aanhang aanmoedigen om de drie punten te veroveren. AA Gent zal echter met vertrouwen naar het AFAS-stadion komen, gezien hun overwinning in de vorige wedstrijd. Beide teams zullen vechten voor de overwinning, wat kan leiden tot een spannend en intens duel op het veld. De fans kunnen zich voorbereiden op een boeiende voetbalavond in de Jupiler Pro League.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X