AA Gent - Standard Luik, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
AA Gent - Standard Luik, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

AA Gent – Standard: de Luikenaars hebben vertrouwen getankt

Odds op: 26/10/2023

De 12e speeldag van de Jupiler Pro League. AA Gent neemt het thuis op tegen Standard Luik. Beide teams hebben al uitstekende prestaties laten zien.

In de afgelopen jaren heeft KAA Gent een indrukwekkend thuisrecord opgebouwd tegen Standard Luik, met 25 overwinningen in de laatste 40 ontmoetingen. Vorig seizoen speelden deze twee teams gelijk in zowel de thuiswedstrijd als de uitwedstrijd.

Wedden op Gent – Standard. De noteringen zijn in het voordeel van Gentenaren.

AA Gent verloor verrassend van Cercle Brugge

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.61.

In hun laatste Pro League-wedstrijd leed KAA Gent een teleurstellende 2-0 nederlaag tegen Cercle Brugge. Deze nederlaag was een flinke tegenvaller voor KAA Gent, die op koers leek te liggen om de tweede plaats te grijpen. In deze wedstrijd had KAA Gent nochtans 58% balbezit en 10 doelpogingen, waarvan 4 op doel.

Toch is KAA Gent erin geslaagd om een indrukwekkende thuisreeks te behouden, waarbij ze in hun laatste 13 thuiswedstrijden geen enkele nederlaag hebben geleden. Het is ook belangrijk op te merken dat KAA Gent in de laatste vijf thuiswedstrijden van dit seizoen hun doel schoon hebben weten te houden. Deze statistieken, in combinatie met de huidige vorm van Standard Luik, suggereren mogelijk een spannende en felbevochten wedstrijd.

Kan Gent zijn ongeslagen reeks behouden? Zet in op ‘AA Gent of X’ en win 1.17 keer je inzet terug.

Wedden op de finale van de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Standard toonde weerbaarheid thuis tegen Anderlecht

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.00.

Standard Luik komt deze wedstrijd binnen met vernieuwd vertrouwen na een indrukwekkende 3-2 overwinning tegen Anderlecht. Deze wedstrijd toonde een strijdlustig team dat vastbesloten is om hoger op de ranglijst van de Pro League te klimmen.

De Luikenaars zijn in goede vorm, met overwinningen in hun laatste drie Pro League-wedstrijden. Ze zullen ongetwijfeld proberen om deze reeks van overwinningen voort te zetten.

De cijfers spreken echter boekdelen, want in 5 van de laatste 6 wedstrijden tegen Standard Luik werden er doelpunten gescoord, met de tegenstanders die in totaal 6 keer het net vonden. De verdediging van Standard Luik was met andere woorden verre van onfeilbaar. Dit is dus een uitgelezen kans voor de spitsen van Gent om hun vorm van vorig seizoen terug te winnen.

Deze ontmoeting belooft bijzonder interessant te worden, aangezien beide teams al hebben laten zien dat ze geduchte tegenstanders kunnen zijn. Het kan dus interessant zijn om in te zetten op meer dan 2,5 doelpunten tijdens de wedstrijd, met een notering van 1.51.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X