Inter Milaan - AC Milan, voetbalweddenschappen, Champions League
Inter Milaan - AC Milan, voetbalweddenschappen, Champions League

Inter Milaan – AC Milan: Romelu Lukaku is net op tijd in vorm

Odds op: 15/05/2023

De terugwedstrijd van de halve finales van de Champions League. AC Milan neemt het thuis op tegen Inter Milaan.

Wedden op Inter Milaan – AC Milan. De noteringen zijn in het voordeel van Inter.

De eerste Champions League-finale voor Lukaku?

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.10.

Inter Milaan betreedt deze halve finale met de ambitie om een plek in de finale van de Champions League te bemachtigen, nadat het Benfica in de kwartfinale heeft uitgeschakeld. In de achtste finales wist het team zich maar net te kwalificeren tegen Porto met een totaalscore van 1-0, nadat de Portugezen in de laatste tien minuten van de terugwedstrijd meerdere keren op de lat hadden geschoten.

Inter Milaan won de heenwedstrijd met 0-2 van de stadsrivaal en staat zo al met één been in de halve finales van de Champions League. In de heenronde mocht Romelu Lukaku pas in de tweede helft invallen, maar na zijn twee knappe doelpunten in de 4-2 overwinning thuis tegen Sassuolo mag de Rode Duivel misschien toch opnieuw in de basis beginnen.

Inter-trainer Simone Inzaghi heeft zijn zinnen gezet op een zesde Europese Cup of Champions League finale, de eerste sinds 2010 en de eerste Champions League-finale voor Lukaku. Manchester City of de regerend kampioen Real Madrid zullen hen opwachten in Istanbul als ze hun voorsprong weten vast te houden.

Kan Inter Milaan makkelijk winnen van zijn buren? Zet in op ‘Inter Milaan / Inter Milaan’ en win 3.25 keer je inzet terug.

AC Milan heeft een mirakel nodig

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.60.

De meest verrassende halvefinalist van de Champions League, AC Milan, heeft een indrukwekkend parcours afgelegd door onder andere Napoli uit te schakelen in de kwartfinale. De ploeg had in de heenwedstrijd al met 1-0 gewonnen van Napoli, om 1-1 te spelen in de terugwedstrijd, na bijna een uur de wedstrijd gedomineerd te hebben.

Alexis Saelemaekers en co waren echter een maatje te klein voor Inter in de heenronde van de halve finales en het team heeft een mirakel nodig om zich alsnog te kunnen plaatsen voor de finale.

De Rossoneri hebben er alvast geen goede generale repetitie opzitten want het team verloor dit weekend verrassend met 2-0 van degradatiekandidaat Spezia Calcio.

AC Milan zal alvast volop voor de aanval moeten kiezen als het twee keer wil scoren in de terugwedstrijd. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 1.85 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X