Antwerp - Seraing: 27 op 27 voor de Antwerpenaren?
Antwerp - Seraing: 27 op 27 voor de Antwerpenaren?

Antwerp – Seraing: 27 op 27 voor de Antwerpenaren?

[jsEntainMatchDetails match_id=”297129″]

Odds op: 12/09/2022

De negende speeldag in de Jupiler Pro League. Royal Antwerp neemt het thuis op tegen Seraing.

Wedden op Antwerp FC – Seraing. De noteringen zijn in het voordeel van de Antwerpenaren.

Antwerp pakte 24 op 24

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.30.

Antwerp won op de vorige speeldag met 0-2 op het veld van Cercle Brugge. Vincent Janssen en Rode Duivel Toby Alderweireld zorgden voor de doelpunten. Janssen zit nu aan 5 doelpunten en een assist in vier competitiewedstrijden. De Antwerpenaren domineerden de wedstrijd en kwamen eigenlijk op geen enkel moment echt in gevaar.

Door deze 8e overwinning op rij maakt The Great Old zijn beste competitiestart ooit nadat het vorige week het record had geëvenaard. De troepen van Mark van Bommel behouden het maximum van de punten en zetten hun titelambitie zo nog wat kracht bij.

Iedereen verwacht een makkelijke overwinning thuis tegen laagvlieger Seraing. Zet in op ‘Antwerp / Antwerp’ en win 1.87 keer je inzet terug.

Seraing staat op de 16e plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 9.75.

Seraing verloor op de vorige speeldag thuis met 0-2 van kampioen Club Brugge. De Luikenaars speelden een verdedigende wedstrijd en slaagden erin Brugge op een 0-0 te houden tot Cyle Larin in minuut 52 toch de score kon openen. Hans Vanaken zette een kwartier later de eindscore op het scorebord.

Daniel Opare en zijn ploeggenoten konden dit seizoen nog maar twee keer winnen: 1-3 op het veld van KAS Eupen en 2-3 op het veld van KV Mechelen. Seraing pakt zo 6 op 24 en staat met zijn 16e plaats in het klassement in de degradatiezone.

Kan Seraing voor de verrassing zorgen? Zet in op ‘X of Seraing’ en win 3.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”297129″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”297129″]

Toon andere wedopties

X