Argentinië - Kroatië: Messi wil naar de finale met Argentinië

Argentinië – Kroatië: Messi wil naar de finale met Argentinië

Odds op: 10/12/2022

De halve finales van het WK voetbal in Qatar. Argentinië neemt het op tegen Kroatië.

Argentinië is favoriet om door te stoten naar de finale, Kroatië wil zijn prestatie van 4 jaar geleden herhalen.

Wedden op Argentinië – Kroatië. De noteringen zijn in het voordeel van de Argentijnen.

Argentinië had penalty’s nodig tegen Nederland

De odd voor een overwinning van Argentinië staat op 1.83.

Argentinië stond na 73 minuten 0-2 op voorsprong tegen Nederland en 5 minuten later besliste Louis van Gaal om Wout Weghorst in te brengen voor Memphis Depay, om zo met twee lange spitsen te spelen vooraan. Deze zet wierp zijn vruchten af want de spits van Besiktas scoorde twee keer en zorgde ervoor dat de wedstrijd op penalty’s beslist zou worden. Argentinië trapte echter beter en mag zo voor de eerste keer sinds 2014 opnieuw naar de halve finales.

Messi wil op zijn laatste WK voor de eerste keer het toernooi winnen en moet daarom voorbij Kroatië raken. Telkens als het team tot in de halve finales raakte, ging het ook naar de finale. De laatste finale dateert van 1990, toen deze werd verloren van West-Duitsland.

Kan Messi zijn droom waarmaken? Zet in op ‘Argentinië / Argentinië’ en win 3.10 keer je inzet terug.

Kroatië stond 4 jaar geleden ook in de finale

De odd voor een overwinning van Kroatië staat op 4.60.

Ook Kroatië had penalty’s nodig tegen Brazilië om zich te plaatsen voor de halve finales. Na 90 minuten spelen stond de 0-0 nog steeds op het bord maar na 116 minuten spelen leek Neymar zijn team naar de halve finales te hebben getrapt, na een uiterst mooie dubbele één-twee. De Kroaten beslisten hier echter anders over en scoorden 10 minuten later en wonnen ook de penaltyreeks.

Kroatië deed maar 6 keer mee aan het WK als onafhankelijk land en staat nu al voor de derde keer in de halve finales. Geen enkel land heeft een hogere ratio in vergelijking met het aantal deelnames. Vier jaar geleden verloren de Kroaten de finale nog van Frankrijk en het team hoopt 4 jaar later opnieuw de finale te kunnen halen.

Kan Kroatië de droom van Messi doorprikken zoals het deed met de Engelsen in Rusland? Zet in op ‘Kroatië wint en Argentinië scoort niet’. Deze odd staat op 6.25.