Chelsea-Leicester (Premier League)
Chelsea-Leicester (Premier League)

Argentinië – Mexico: de Argentijnen staan op de laatste plaats

[jsEntainMatchDetails match_id=”288294″]

Odds op: 23/11/2022

De tweede wedstrijd van de groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Argentinië
neemt het op tegen de Mexico. In Groep C vinden we ook Polen en Saoedi-Arabië terug.

Argentinië is, ondanks de nederlaag op de eerste speeeldag, favoriet om als groepswinnaar door te stoten, De rest van de groep ligt nog open door de overwinning van Saoedi-Arabië.

Wedden op de Argentinië – Mexico. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Argentijnen.

Argentinië verloor van Saoedi-Arabië

De odd voor een overwinning van Argentinië staat op 1.57.

Argentinië verloor op de eerste speeldag verrassen met 1-2 van Saoedi-Arabië. De Zuid-Amerikanen werden voor de start nochtans gezien als één van de favorieten voor eindwinst. De Argentijnen begonnen goed aan de wedstrijd maar het team zag daarna meerdere keren een doelpunt afgekeurd worden voor buitenspel.

De Albiceleste was een schim van zichzelf en stuitte op een goed geolied spelplan uit Saoedi-Arabië. De Saudi’s kwamen sterk uit de kleedkamer, en scoorden bijna meteen na de rust 2 mooie doelpunten. Vervolgens stelde de Saoedische doelman de overwinning veilig door enkele cruciale reddingen te maken, wat hem de Man of the Match-prijs opleverde.

Door deze nederlaag kan Argentinië geen steken meer laten vallen in de groepsfase en mag het team tevreden zijn dat Mexico en Polen gelijkspeelden. Messi en co moeten winnen van Mexico als het alsnog wil doorstoten naar de knock-outfase.

Kan Argentinië wel makkelijk winnen van Mexico? Zet in op ‘Argentinië / Argentinië’ en win 2.55 keer je inzet terug.

Mexico speelde gelijk

De odd voor een overwinning van Mexico staat op 5.50.

Mexico raakte niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Polen in de eerste groepswedstrijd. De Mexicanen mogen hun doelman Ochoa bedanken die wederom wonderen verrichtte door een strafschop van Lewandowski te stoppen.

Mexico kwalificeerde zich zonder ernstige problemen met slechts 2 nederlagen in hun gehele WK-kwalificatie van 14 wedstrijden. Nu zal het team de ambitie hebben om verder te komen dan de 1/8e finales. Ze bereikten dit stadium in 7 opeenvolgende WK-toernooien, maar verloren hierna altijd.

Argentinië en Mexico hebben de afgelopen decennia tientallen keren tegen elkaar gespeeld en in de meeste gevallen is het Argentinië dat aan het langste eind trekt. De laatste keer dat Mexico ze versloeg was in 2011 en daarvoor in 2004.

Mexico speelde een goede wedstrijd tegen Polen en wil nu ook iets pakken tegen Argentinië. Zet in op ‘X of Mexico’ en win 2.25 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”288294″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”288294″]

Toon andere wedopties

X