Formule 1 stand
Formule 1 stand

Argentinië – Saoedi-Arabië: een makkelijke tegenstander voor Argentinië

Odds op: 08/11/2022

De groepsfase van het WK voetbal in Qatar. Argentinië neemt het op tegen Saoedi-Arabië. In Groep C vinden we ook Mexico en Polen terug.

De Argentijnen zijn torenhoog favoriet voor groepswinst en Mexico en Polen vechten normaal gezien voor de tweede plaats. Saoedi-Arabië moet proberen te stunten.

Wedden op de Argentinië – Saoedi-Arabië. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van Argentinië.

Het laatste WK voor Messi

De odd voor een overwinning van Argentinië staat op 1.18.

Voor deze editie had het Argentijnse team geen probleem om zich te kwalificeren voor de groepsfase van het WK in Qatar door als 2e te eindigen in de Zuid-Amerikaanse kwalificatiefase, zonder maar één wedstrijd te verliezen.

In 2018 werden de Argentijnen pas tweede in hun groep, na groepswinnaar en latere finalist Kroatië. Messi en co werden toen al in de 1/8e finales uitgeschakeld door latere winnaar Frankrijk.

Dit jaar mikt het team op de eindoverwinning, op wat waarschijnlijk het laatste WK van Lionel Messi zal worden. Als de speler van PSG echt als de grootste aller tijden de geschiedenis in wil gaan moet hij in principe het WK winnen.

Een makkelijke overwinning voor Argentinië? Zet in op ‘Argentinië / Argentinië’ en win 1.65 keer je inzet terug.

Saoedi-Arabië is de underdog

De odd voor een overwinning van Saoedi-Arabië staat op 19.50.

Saoedi-Arabië is een vaste waarde geworden op wereldtoernooien en nam deel aan 6 van de 8 edities sinds de eerste deelname in 1994. Het was ook tijdens deze eerste kwalificatie dat het team zijn beste resultaat behaalde door tot in de 1/8e finales te raken.

In 2018 werden de Arabieren derde in een groep met Uruguay, Rusland en laatste in de stand Egypte.

In een groep die ook uit Mexico en Polen bestaat, is het moeilijk te zien hoe de Saoedi’s erin zullen slagen om deze prestatie op zijn minst te evenaren. Maar een gelijkspel tegen Argentinië zou hun hoop kunnen doen toenemen. Wed op een overwinning of gelijkspel tegen Saoedi-Arabië en win 5.00 keer je inzet terug.

Sinds 2019 wordt Saudi-Arabië getraind door Hervé Renard die twee keer het Afrikaans voetbalkampioenschap won. Eén keer met Ivoorkust en een tweede keer in 2012 met Zambia. bwin biedt een groot aanbod van spannende weddenschappen op de Wereldbeker aan.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X