Club Brugge-Gent
Oostende-Antwerp

Valencia – Arsenal: maken de Gunners het af in Spanje?

Odds op: 03/05/2019

Stadion: Mestalla

Datum en uur: 09/05/19 – 21:00

TV: Proximus TV

Terugwedstrijd van de halve finale van de Europa League. Arsenal gaat op bezoek bij Valencia.

Wed op Valencia – Arsenal. De noteringen zijn in het voordeel van Valencia.

Zet in op de Spanjaarden

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.95.

Zoals Arsenal plaatste Valencia zich vrij makkelijk voor de halve finales van deze editie van de Europa League. Valencia nam het op tegen een andere Spaanse club, Villarreal. Valencia won meteen op verplaatsing met 1-3. Thuis eindigde de wedstrijd op een 2-0 score. In de kwartfinales heeft Valencia Krasnodar uitgeschakeld.

Valencia is momenteel wel in mindere doen en verloor de vorige twee competitiewedstrijden in La Liga, 3-2 op het veld van Atletico en thuis tegen Eibar (0-1).

In de heenwedstrijd van de halve finale van de Europa League werd in Londen met 3-1 verloren. De Spanjaarden slaagden er wel in om dat uiterst belangrijke uitdoelpunt te scoren waardoor een 2-0 thuiswinst voldoende is voor het behalen van de Europa League finale.

Zet in op Valencia wint zonder tegendoelpunt en win 3.90 keer jouw inzet terug.

Wed op de Gunners

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.50.

Arsenal geraakte redelijk gemakkelijk over Napoli in de kwartfinales. De Engelsen wonnen eerst met 2-0 in het Emirates Stadium. In de terugwedstrijd was Arsenal opnieuw te sterk. Het werd 0-1 dankzij een doelpunt van Lacazette in minuut 36. In de kwartfinales heeft Arsenal Rennes uitgeschakeld, maar dit gebeurde niet zonder moeite (3-1 op verplaatsing, 3-0 thuis).

Arsenal is volledig uit vorm en kon maar twee keer winnen in de zes vorige wedstrijden in de Premier League. De Londenaars zijn zo uit de top 4 gevallen en dreigen volgend seizoen geen Champions League voetbal te spelen.

De winnaar van de Europa League speelt echter ook Champions League voetbal en als de Gunners in de finale geraken gaan ze waarschijnlijk de strijd aan met Chelsea om een Champions League ticket in zowel de Europa League als de Premier League (Chelsea staat 5de met 2 punten meer dan Arsenal).

Arsenal heeft genoeg aan een gelijkspel of kleine nederlaag om in de finale van de Europa League te raken. Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Arsenal of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 1.80.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Valencia 0-1 Eibar

Leicester 3-0 Arsenal

Laatste ontmoetingen:

Arsenal 3-1 Valencia (2019, Champions League)

Valencia 2-0 Arsenal (2009, Vriendsch.)

Valencia 2-1 Arsenal (2003, Champions League)

Arsenal 0-0 Valencia (2002, Champions League)

Toon andere wedopties

X