Anderlecht-Genk
Anderlecht-Genk

Bayern München – Fortuna Düsseldorf: beide teams wonnen op de vorige speeldag

Odds op: 27/05/2020

Stadion: Allianz Arena

Datum en uur: 30/05/2020 – 18:30

TV: Telenet

De 29ste speeldag in de Bundesliga. Bayern München neemt het thuis op tegen Fortuna Düsseldorf. Bayern staat aan de leiding in de Bundesliga en Düsseldorf is 16de in de rangschikking.

Wed op Bayern München – Fortuna Düsseldorf. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Bayern.

Wed op Bayern, de grote titelfavoriet

De odd voor een overwinning van de voorlopige leider staat op 1.07.

Op de vorige speeldag won Bayern de topper op het veld van Borussia Dortmund. Joshua Kimmich maakte met een heerlijke stifter het enige doelpunt van de wedstrijd. Bayern München heeft nu 7 punten meer dan eerste achtervolger Dortmund en lijkt op weg naar een 8ste titel op rij.

Bayern won de laatste jaren altijd tegen Düsseldorf. Vorig seizoen scoorde Die Rekordmeister zelfs telkens 4 doelpunten. Zet daarom in op ‘Bayern wint en er vallen meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd’. Deze odd staat 1.22.

Zet in op Düsseldorf, degradatiekandidaat

De odd voor een overwinning van Fortuna Düsseldorf staat op 23.00.

Alhoewel Düsseldorf thuis tegen Schalke 04 in de 53ste minuut op achterstand kwam te staan kon het team het tij kort daarna al keren. In vijf minuten tijd werd een nederlaag omgezet in een overwinning. Hennings en Karaman maakten de twee doelpunten voor de thuisploeg. Die Flingeraner doen zo een goede zaak in de strijd tegen de degradatie maar staan echter nog steeds in de gevarenzone.

In de onderlinge duels tussen Bayern en Fortuna Düsseldorf worden vaak veel doelpunten gemaakt. Zet daarom in op ‘meer dan 3,5 doelpunten’ en win 1.57 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Dortmund 0-1 Bayern

Düsseldorf 2-1 Schalke 04

Laatste ontmoetingen:

Düsseldorf 0-4 Bayern

Düsseldorf 1-4 Bayern

Düsseldorf 7-8 Bayern

Bayern 3-3 Düsseldorf

Toon andere wedopties

X