Bayern Munich - Manchester Utd, voetbalweddenschappen
Bayern Munich - Manchester Utd, voetbalweddenschappen

Bayern München – Manchester Utd: de topper van de eerste speeldag

Odds op: 15/09/2023

De 1e speeldag in de groepsfase van de UEFA Champions League. Bayern München neemt het thuis op tegen Manchester Utd. De wedstrijd staat gepland voor dinsdag 20 september om 21.00 uur. De Allianz Arena is het decor voor deze wedstrijd.

De race om de grootste prijs in het clubvoetbal is weer van start gegaan, met 32 teams die hun reis naar continentale glorie beginnen. Europa’s elite begint te strijden in acht groepen van vier, waarbij de top twee doorgaan naar de knockoutfase in het begin van 2024.

Op woensdag hebben we Bayern München en Manchester United tegenover elkaar. De Duitse ploeg zal het Engelse team verwelkomen, dat een moeilijke start van het seizoen heeft gehad met een nederlaag tegen Arsenal met 3-1.

Wedden op Bayern München – Manchester Utd. Bayern wordt duidelijk als favoriet beschouwd om deze Champions League-wedstrijd te winnen.

Bayern München met Harry Kane in de spits

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.58.

Bayern München begint met hoge verwachtingen aan de Champions League, nadat ze de afgelopen jaren de Bundesliga domineerden. Ondanks hun nationale succes is het in Europa nog niet helemaal gelukt. Na het winnen van de Champions League in 2019/20, werden ze de afgelopen drie seizoenen in de kwartfinales uitgeschakeld. Vorig seizoen werden ze vernederd met 4-1 door uiteindelijke kampioen Manchester City, dus ze hopen dit verder te raken.

In de Bundesliga heeft Bayern München een perfecte start gehad met drie overwinningen uit drie wedstrijden. Harry Kane, de voormalige spits van Tottenham Hotspur, zal in de schijnwerpers staan in deze wedstrijd. Kane heeft al drie doelpunten gescoord in vier wedstrijden in alle competities en heeft 21 doelpunten gemaakt in 32 Champions League-wedstrijden voor Tottenham.

Bayern kreeg telkens een doelpuntje binnen in hun laatste twee overwinningen. Zet daarom in op ‘Bayern wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 2.65.

Wedden op de Champions League doe je bij bwin

Manchester United is er terug bij

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.00.

Manchester United is na een periode van afwezigheid weer terug in de Champions League, maar de eerste wedstrijd belooft meteen een zware uitdaging te worden. De laatste keer dat de Red Devils in de Champions League speelden, werden ze uitgeschakeld door Atletico Madrid in de 1/16e finales.

Dit jaar zijn ze ingedeeld bij Bayern München, FC Kopenhagen en Galatasaray in een interessante groep. Het nieuwe seizoen is moeilijk begonnen voor het team van Erik ten Hag, met twee overwinningen en twee nederlagen in hun eerste vier Premier League-wedstrijden.

Deze ontmoeting tussen Bayern München en Manchester United belooft een fascinerend duel te worden. Bayern heeft historisch gezien het overwicht gehad in dit onderlinge treffen, maar Manchester United heeft altijd die gedenkwaardige avond in Barcelona in 1999 om op terug te kijken, toen de Engelsen de finale wonnen met 2-1.

Kunnen de Engelsen iets pakken in de Allianz Arena? Zet in op ‘X of Man United’ en win 2.30 keer je inzet terug.

Toon andere wedopties

X